Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son dakika kulübümüz kapatılıyor
9zlzco.gif

Ya 65-66 ya çıktın mı iş belirginlesir.

4 seneye yayılır ödeme

60 + CL'de tur bonusu gibi bir şeye bağlamak lazım. CL'de tur atlamak zaten baya ekstra para getiriyor, win-win olur.
Evet çeyrek finale 10 bonus koyup 55+10 gibi bir şey denenebilir.

Üzerine çok konuşmaya da gerek yok ya bekleyip görelim.

Benim baştan beri çekincem Napoli’yi ikna etme konusuydu.

Parası hazır diyen yöneticileri piste alalım, hadi buyrun

15 Temmuzda Serbest kalma maddesi bitiyor o güne kadar devam ederiz herhalde görüşmeye

Napoli başkanı manyağın teki ama 75 bitince 100 ister falan gerçekleşmesi imkansız bir durum.

Hedefi daha yukarı çekecekler öyle köşeye koyup maaşını ödüyorum demezler.

Normalde yapardı ama şampiyon olmuşken ve takımı güçlendirirken yapmaz diye umuyorum.
Adminim orada da maaşı çok yüksek net 10 alıyor diye hatırlıyorum onlarda maaş bütçesi için yolları ayırmak istemezler mi orta yol bulamaz mıyız.

İşin şu tarafından bakınca 4 sene boyunca şampiyon olup CL'de son 24 turunu oynasak bile 70 x 4 = 280 m euro sadece buradan gelir.

Diğer mağazacılık, sponsorluk, stad, loca bunlar haricinde çok büyük bir gelir sahibi oluruz.

Ben bu işe varım bizim tüm planlarımızı sürekli son 16-çeyrek final olarak koyup ligde de şampiyon olmalıyız.

Adminim orada da maaşı çok yüksek net 10 alıyor diye hatırlıyorum onlarda maaş bütçesi için yolları ayırmak istemezler mi orta yol bulamaz mıyız.
Brüt 18 falan

Bu ay 1.5 m euro maaşını ödemek zorundalar.

Bence 60a bırakmaları lazım da adamlar manyak ya, bir de Hilal vermişken gitmemesine de ayar oluyorlardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt