- 2 Temmuz 2011
- 138.066
- 58.907
- 5.488
Sence?dolunayı bekliyorum ben sadecesergi ne diyorsun osi kesin bizde mi ne zaman kap gelir kaleci durumu ne alemde ?
Kaleci sommer olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sence?dolunayı bekliyorum ben sadecesergi ne diyorsun osi kesin bizde mi ne zaman kap gelir kaleci durumu ne alemde ?
75 milyon vermeyiz bence Yönetim naneyi yedi artık bu zehirden sonra Osimhen alınmazsa bu kaos onları yer, her falsolarinda önüne gelecek
Benim duydugum verilen 6 m€ kira 75ten düsecek diye. Uydurmada olabilir tabi.9 maaş muhabbetiydi o 66 ödenecek deniyordu da yalanlandı
Son dakika kulübümüz kapatılıyor
senin ben…iyi çaktık bu kroniği

Bu kim güvenilir mi?
Arap takımları dışında kimse trink veremez zaten daha doğrusu veremez demeyelim de vermez diyelim 3x25 şeklinde vs ödenir.75 milyon nakit City bile vermiyordur.
Evet çeyrek finale 10 bonus koyup 55+10 gibi bir şey denenebilir.60 + CL'de tur bonusu gibi bir şeye bağlamak lazım. CL'de tur atlamak zaten baya ekstra para getiriyor, win-win olur.
Adminim orada da maaşı çok yüksek net 10 alıyor diye hatırlıyorum onlarda maaş bütçesi için yolları ayırmak istemezler mi orta yol bulamaz mıyız.Napoli başkanı manyağın teki ama 75 bitince 100 ister falan gerçekleşmesi imkansız bir durum.
Hedefi daha yukarı çekecekler öyle köşeye koyup maaşını ödüyorum demezler.
Normalde yapardı ama şampiyon olmuşken ve takımı güçlendirirken yapmaz diye umuyorum.
Gs düşmanına acımam. saçlarıda sarıya boyamış; Sarı tutku gibi dolanıyorsenin ben…![]()
Brüt 18 falanAdminim orada da maaşı çok yüksek net 10 alıyor diye hatırlıyorum onlarda maaş bütçesi için yolları ayırmak istemezler mi orta yol bulamaz mıyız.
Devre arası alsaydık geçerliydi o.Zaten önceden ödedigimiz 6si 75 ten düsülmüyormuydu?
Bu kim güvenilir mi?