Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 15.264
- 14.208
- 1.398
Osimhen-Sommer-İlkay-Zeki ile transferi kapatalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben o konuyu öyle algılamadım. Sözleşmeyi daha önce yaptıysan eğer ve sözleşmesi 2 sezon daha devam edecek genç oyuncun varsa bir sonraki sezon 2004 doğumlu olmalı kuralına tabii olmayıp o 4 oyuncudan biri ya da ikisi olabiliyor bu oyuncular.Kulüp Osimhen sonrası bonservis veremeyeceği için eldekini tutup ne alırsam kar olarak bakıyorum. Kural diyor ki +2 hakkına uygun topçular kadronda varsa 12'den fazla topçuyu kadronda bulundurabilirsin ama 12'sini kadroya alabilirsin. Hepsini maç kadrosuna alamazsın. Bu sezon da bu durum 14 yabancıda böyleydi diye biliyorum.
Ben de diyorum ki madem böyle bir durum var eldeki topçuyla bu durumdan faydalanırım. Lemina-Sanchez-Icardi vs gibi adamların sakatlık riski yüksek. Öyle bir durumda Zaniolo'yu tutup rotasyonda faydalanabilirsin. Çünkü ekstra bir hak için dışardan gidip birini almayacaksın zaten.
Bu amca demiş ki; "İş Bitti. Osi’nin bonservisi alındı."'Yaşına başına bakmadan utanmıyor musun yalan söylemeye' twitimden sonra beni engellemişti
O günden beri twitlerini görememekteyim rtaş
Ekli dosyayı görüntüle 293576
Allahu Tealanın fanatik 1 cimbomlu oldugu gercegini göz önünde bulundurursakalabileceğimiz en iyi kaleci NET Allison
Allahım yap kıyağını bize bu hususda
Aradaki 15 m yol, su, kaleci ve sağ bek olarak geri dönecek reis.60 korkutmuyor 75 mi korkutuyor sizi arkadaşlar, Frankowski'ye 10m verdik allah aşkına
MantıklıOsimhen-Sommer-İlkay-Zeki ile transferi kapatalım
Kelleher'i satıp Alisson'u tuttular, o ihtimal azaldı bu sezon için. Sommer ile 1-2 yılı bağlarsak mutlaka Alisson fırsatı çıkacaktır ama orta vadede.alabileceğimiz en iyi kaleci NET Allison
Allahım yap kıyağını bize bu hususda
232 m euro istiyorlar.Newcastle a ısak için 75 m teklif verelim şeklimiz olsun bakalım ne oluyor?
Boşta bir kaleci varsa o dur yada ucuz bir kaleci.SÜPRÜZ KALECI KIM
olimpiyatta mı oynasak para lazımAh ulan stad 80 bin kişi olsa 200-250 loca yerine 400 olsa var ya para basarmışız.
Oha o neymiş ya?232 m euro istiyorlar.
75i veren 232yi de verir mi
Deli deliyi görünce asasini saklarmis o da o hesap.Napoli başkanı manyak manyak deniyor da o manyaklığı da bir yere kadar. Mesela o manyak Napoli başkanı Conte'ye boyun eğdi onun isteklerini ilk başta kabul etmemişken sonra kabul etmek zorunda kaldı.
Onun yerine olimpiyatı yıkalım yerine 100 bin kişilik yeni stad yapalım.olimpiyatta mı oynasak para lazım