Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kulüp Osimhen sonrası bonservis veremeyeceği için eldekini tutup ne alırsam kar olarak bakıyorum. Kural diyor ki +2 hakkına uygun topçular kadronda varsa 12'den fazla topçuyu kadronda bulundurabilirsin ama 12'sini kadroya alabilirsin. Hepsini maç kadrosuna alamazsın. Bu sezon da bu durum 14 yabancıda böyleydi diye biliyorum.

Ben de diyorum ki madem böyle bir durum var eldeki topçuyla bu durumdan faydalanırım. Lemina-Sanchez-Icardi vs gibi adamların sakatlık riski yüksek. Öyle bir durumda Zaniolo'yu tutup rotasyonda faydalanabilirsin. Çünkü ekstra bir hak için dışardan gidip birini almayacaksın zaten.
Ben o konuyu öyle algılamadım. Sözleşmeyi daha önce yaptıysan eğer ve sözleşmesi 2 sezon daha devam edecek genç oyuncun varsa bir sonraki sezon 2004 doğumlu olmalı kuralına tabii olmayıp o 4 oyuncudan biri ya da ikisi olabiliyor bu oyuncular.

Yani sen yine 12+2nin ötesine geçemiyorsun benim anladığım o.

Napoli başkanı manyak manyak deniyor da o manyaklığı da bir yere kadar. Mesela o manyak Napoli başkanı Conte'ye boyun eğdi onun isteklerini ilk başta kabul etmemişken sonra kabul etmek zorunda kaldı.

Karanlık yollardan geçtik
Zehir gibi sular içtik
Bir yanımızda ölüm
Bir yanımızda yar sevdik
Bir değil bin bir kere sırat köprüsünden geçtik
Cehennem denen illetin taa göğsünü deldik geçtik

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt