Özkan Erol
Parçalı Üye
- 8 Ağustos 2024
- 3.236
- 2.319
- 473
ErdeninEtebolardan taylanlardan halillerden 3 senede 75 verecek duruma nasıl geldik bu vizyon kimin eseriyse helal olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ErdeninEtebolardan taylanlardan halillerden 3 senede 75 verecek duruma nasıl geldik bu vizyon kimin eseriyse helal olsun
ToreyraArsenalden eboue ve podolski harici kimseyi almadık di mi
Torsten âbi ile kıyıcı mi yayın yapıyorBu eski açık tayfası kadar futboldan anlamayan bir oluşum görmedim.
Osimhen ŞLde iyi oynarsa seneye satalımmış
Ulan adamlar istediği maaşı verecek olsa şimdi alırdı seneye 25 m euro net 50 brüt sana da 100 bonservis mi verecekler
Aldın 10 sene oynat, nereye satıcan daha.
Ne boş adamlar ya
Katılıyorum adminim, Osimhen gibi adamı zaten bulamayız turşusunu kurana kadar oynatmalıyız.Bu eski açık tayfası kadar futboldan anlamayan bir oluşum görmedim.
Ulan adamlar istediği maaşı verecek olsa şimdi alırdı seneye 25 m euro net 50 brüt sana da 100 bonservis mi verecekler
Ne boş adamlar ya
Bir de geçen devre arasına tarihin en iyi transfer dönemi diyorlardı, şimdi sesleri çıkmıyor. Utanmaz herifler tamKatılıyorum adminim, Osimhen gibi adamı zaten bulamayız turşusunu kurana kadar oynatmalıyız.
Birde bidaki satistan kar payi maddesi eklenmeli diyorlar, bugun 75 vermeyen seneye 90-100 verecek sankiBu eski açık tayfası kadar futboldan anlamayan bir oluşum görmedim.
Ne boş adamlar ya
Keşke geri dönebilse ama sanırım egolar çarpışıyor. Dursunun yakınındakiler istemiyor.Erdenin
Serdar kelleci canli yayinda
İzlemek isteyenler varsa
Fbli dayak yemis goooooltwitterda kavga çıktı
Bunların sadece ortak fikirde olabileceğimiz muhabbetleri sarıyor geri kalan durum direkt boş muhabbet ve zaman kaybı. Heriflerde futboldan biraz anlayan tek herif var o kadar.Bu eski açık tayfası kadar futboldan anlamayan bir oluşum görmedim.
Ne boş adamlar ya
Noldu lan mevzu mu varParagöz satışçı HY yasaklanmalı forumda
Serdar kelleci canli yayinda
İzlemek isteyenler varsa