- 25 Ocak 2010
- 53.464
- 39.132
- 3.923
İbrahim seten için sattı tüm spor gecesi izleyicileriniNoldu lan mevzu mu var
+ gökhan dinci yalniz birakti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İbrahim seten için sattı tüm spor gecesi izleyicileriniNoldu lan mevzu mu var
Etebolardan taylanlardan halillerden 3 senede 75 verecek duruma nasıl geldik bu vizyon kimin eseriyse helal olsun
Aynen paylaşmış videosunu Meto hahaha, koydum az önce posta.Fbli dayak yemis goooool
aha Meto patates etmiş fenerliyi![]()
![]()
![]()
Gökhan düğüne gitmedi diye küstü diyorlardıİbrahim seten için sattı tüm spor gecesi izleyicilerini
+ gökhan dinci yalniz birakti
Paragöz satışçı HY yasaklanmalı forumda
Fbli dayak yemis goooool
yav yumruk atmasını bilmeyen 2 kişi kavga etmiş işin goygoyuyere düşmüşken öyle vurmak nedir yav
hiç mi kavga etmediniz birader puh size erkek diyenin
Bence onlar değil kulüpteki fosiller istemiyor. Aksiyon fazla geliyor dedelere. Yoksa dursun bir dönem daha çok zor hatta sağlık problemleri devam ederse yeni başkan yine erden olmayabilir.Keşke geri dönebilse ama sanırım egolar çarpışıyor. Dursunun yakınındakiler istemiyor.
Çivi çakıyoryere düşmüşken öyle vurmak nedir yav
hiç mi kavga etmediniz birader puh size erkek diyenin
Osimhen'i aldıktan sonra artık Araplar dışında satabileceğimiz bir yer yok Osimhen'de oraya gitmiyor o yüzden CL'de oynasın aldığın paraya satarsın diyenleri anlayamıyorum. O yüzden delilik geliyor bana bu transfer.Bu eski açık tayfası kadar futboldan anlamayan bir oluşum görmedim.
Osimhen ŞLde iyi oynarsa seneye satalımmış
Ulan adamlar istediği maaşı verecek olsa şimdi alırdı seneye 25 m euro net 50 brüt sana da 100 bonservis mi verecekler
Aldın 10 sene oynat, nereye satıcan daha.
Ne boş adamlar ya
EvtDöven bizden mi
Svilar işi nereden çıktı.Svilar da gelirse hem forvet hatti hem kale en az 5 yil kafa rahat demek.