Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhenin bonservisinin yarısını almayı teklif ettiğimizde Napolinin manyak başkanının cevabı:

ULTİMATOM
Warning Inside Out GIF by Disney Pixar

Sayın Başkan Aurelio De Laurentiis,

Sinemaya olan hayranlığımızla, Amici Miei, II. Perde (1982), Leviathan (1989) ve Manuale d'Amore (2005) gibi unutulmaz filmlerinizi büyük bir keyifle izleyeceğiz. Mizah, dram ve kültürel hikayeleri harmanlayan eserleriniz sinema dünyasında derin bir iz bıraktı ve bu başyapıtları deneyimlemek için sabırsızlanıyoruz.

Ancak, Galatasaray’ın tutkulu taraftarları olarak, yıldız oyuncunuz Victor Osimhen ile ilgili bir ricamız var. Süper Lig’deki rekor kıran performansları ve Napoli’nin 2022-2023 Serie A zaferindeki kilit rolü, onu takımımız için bir hayal haline getiriyor. Sizden, Osimhen’i kulübümüzün vizyonuna ve mali yapısına uygun, adil bir fiyatla Galatasaray’a satmayı düşünmenizi rica ediyoruz.

İki kulüp arasında karşılıklı fayda sağlayacak bir anlaşmaya varabileceğimize inanıyoruz. Ancak, eğer bu konuda bir anlaşma sağlanmazsa, Baba filminde bir Hollywood yapımcısının reddettiği bir teklif sonrası karşılaştığı tatsız sürprizi hatırlatmak zorunda kalabiliriz. Bu işi dostane bir şekilde çözelim.

Saygılarımızla,

Gscimbom Yönetimi

Öyle de bu Kanuni'yi tahtından indirip başkasını koymak gibi bişey.
Icardi nin son senesi zaten, o maaşları Avrupa dan başka bir takımdan alamayacağını biliyor. Arabistan piyasasına ise bonservis olmadan gidince daha çok bile para kazanabilir. Bir de sakatlık durumu olunca eskisi gibi diretmeyebilir. Gene de yapı olarak Mertens gibi değil tabi, sürekli oynamak isteyecektir.

Ben zaten sürekli yedek olacağını sanmıyorum. Bazı maçlar forvet arkası gibi de kullanacaktır Okan Buruk. Ama sürekli 2 li forvet oynayacağımızı sanmıyorum.

Lucimi-10 temmuz-25 temmuz (bize mi gelir bilemem)

Ilkay(25 temmuz haftasi)

Hakan calhanoglu( 8 agustos)

Ahaha yok 100 den fazla mesajım var ama üyelik yılına göre çok az farkındayım :)) Genelde forumda yazmaktan ziyade, yazılanları takip etmek ve güncel söylentilerden haberdar olmak için kullanıyordum. Muhtemelen buradaki en eski üyelerden biriyim. Bundan sonra daha aktif olmaya çalışacağım :)
Reis 2009'lular için forma çekilişi sözünü duyunca hemen online olmuşsun :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt