Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan iyi oyuncu tamam ama oncelik degil asla.

Osimhen sonrasi direkt kaleci isini halletmek lazim, sonra sira gelirse Hakan'a bakilir.
Osi icin harcanacak butceye baktikca - her ne kadar ayri ayri planlamis olmalari gereksede- Gunay'a kalabilir kale bus sezon.

Bana oyle geliyor

Sağ beke şöyle yılda 800k-1m civarı maaşa oynayacak, atletik genç bir siyahi oğlan bulalım. Kadrosu şişik büyük bir takımdan kiralık olur, ligue 1'den olur (Boey gibi), championship olur...

Üzerine Kayseri-Sazdağı yedeklemesi. (Sallai de var).

Bu şekilde en ucuza halletmeli sağ bek işini.

Gunaydin. Insallah osi transferi fazla uzamadan biter . Iṣ uzadikca taraflardan 1i vazgecer diye endiseliyim

Ivedi şekilde başkanlık makamına oturmalı. Osimhen transferinden daha büyük ne olur dersen Erden Timur'un geri dönmesi olur bence..

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Ergin Atamanın başkan Erden Timur un As Başkan olduğu bir sezonu görmek istiyorum. Her zamanda söylüyorum. 2si Galatasaray'ı uçurur

Osiyi alirsak

Kaleye sommer veya stegen(0bons)
Ilkay 8/10nr(0bons)
Semedo sagbek(0bons) yapariz

Sonra eldeki gereksizlerden para kazanirsak duruma göre stoper ve u23 topcu alinir

Ergin Atamanın başkan Erden Timur un As Başkan olduğu bir sezonu görmek istiyorum. Her zamanda söylüyorum. 2si Galatasaray'ı uçurur
Mükemmel olurdu. Adamlarda taraftar ruhu var. Tribünde olan GS aşıklarından farkları yok. Bize böyle yönetici lazım.

Mükemmel olurdu. Adamlarda taraftar ruhu var. Tribünde olan GS aşıklarından farkları yok. Bize böyle yönetici lazım.

Ergin Atamanın nasıl bir fener düşmanı olduğunu biliyoruz. Ünal aysalın güncelleme yemiş hali gibi her ortamda yapıştırır. Haklarımızı korur. Erden Timur vizyonu sayesinde 75 milyon vermekten bahsediyoruz bir oyuncuya. Babası oğluna yapmaz. Stad isim hakkını rams a verdi ve verdiği nakit sponsorluk ücretini içeride bıraktı. Adam gibi adamdır 2side benim gözümde

Zorda kalmadıkça
Köhn,Nelsson,Cuesta,Zaniolo,Jelert,Frankowski gibi isimleri kesinlikle kiralık göndermemeliyiz, doğru satışta lazım para toplamak lazım, kiralayınca bir şey elde edemiyoruz

Zorda kalmadıkça
Köhn,Nelsson,Cuesta,Zaniolo,Jelert,Frankowski gibi isimleri kesinlikle kiralık göndermemeliyiz, doğru satışta lazım para toplamak lazım, kiralayınca bir şey elde edemiyoruz
Aynen öyle. Ortalama 5 milyon gibi düşük bir rakama satsan bile toplam 30 milyon cebe girmiş oluyor en azından

Osi icin harcanacak butceye baktikca - her ne kadar ayri ayri planlamis olmalari gereksede- Gunay'a kalabilir kale bus sezon.

Bana oyle geliyor
Ben ona sifir ihtimal veriyorum, Gunay'i severim ama onunla as kaleci plani olarak yeni sezona girecegimizi hic sanmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt