Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Antalya Selke
Kocaeli Haller

Noluyoz lan

Bjknin güçlenmesi işimize gelir biz şampiyon olamazsak onların olması lazım yalı veledi asla şampiyonluk yüzü görmemeli

biz şampiyon olamazsak diye birşey yok biz şampiyon olacağız

saneyle osimhenle sanchezle şampiyon olamayıp bjk'den medet umacak halimiz yok

Petrovic oynamayan bir kaleci mi dedin? Gecen sezon Strasbourg'da full oynadi cunku.

As kaleci isine gelirsek Bora, senin o dedigin bize uymaz. Bizim kaleye mac tecrubesi az olan ve 5 buyuk ligde oynamayan bir kaleci getirirsen tabi ki taraftar tepki verir. Bunu sende bilmen lazim. Burasi buyuk takim ve surekli basari kovalayan bir takimda taraftar baskisi da varken oraya toy kaleci koymanin hic bir mantigi yok. Bunu yaparsan kaleci isini cok hafife almis olursun.

Alabilirsin genc ve acemi kaleci, ama kiralik gonderirsin mesela. Avrupali buyuk takimlarda bu sekilde dusunuyor ki kimse acemi kaleci almiyor as kaleci olarak.
Katılıyorum .Çok riskli iş bu iş.Ama inan 25M verdin işi çözdün olayıda değil biliyormusun.itici gelebilirde.Herşey olabilirde.Yıllardır uğraşmadığımız için işin acemisiyiz haklısın.Her yer ile uğraştık 14 sene kale ile uğraşmadık.Nasılsa Muslera var kafası.Kalecide okadar çok parametre var ki Alper.Öncelikle tarafta ve takım arkadaşları ile barışık olmalı gelen kaleci.50M bile versen bu olmaz ise çok zor.O bağı kuramazsa hayat geçmez vallahi.Vallahi yordu.Ne zor işmiş kaleci bakmak.Umarım çok mutu olacağımız bir kalecimiz olur.Yoksa düşün dur.

Osi güncel olarak en iyi 5 forvetten biri diyebilir miyiz net olarak?

Heh o oyuncu GS forması giyecek ve bonservisli oyuncumuz olacak.

Sane, Sane ne olacak, aktif en iyi 5 kanattan biri değil mi?

Heh o da GS forması giyiyor.
olm hani alamayacaktık

ne çabuk değişti fikriyat ;D

Bjknin güçlenmesi işimize gelir biz şampiyon olamazsak onların olması lazım yalı veledi asla şampiyonluk yüzü görmemeli
Bjk ve hatta Ts'un Mart-Nisan aylarına kadar ligden kopmaması, Fb'in illegalitede at koşturmasının önüne geçecektir.

Sadece Gs-Fb şeklindeki yarışta, belgesellere konu olacak şekilde hile hurda yapıyorlar. Çok rakip olursa o kadar yapamazlar.

Katılıyorum .Çok riskli iş bu iş.Ama inan 25M verdin işi çözdün olayıda değil biliyormusun.itici gelebilirde.Herşey olabilirde.Yıllardır uğraşmadığımız için işin acemisiyiz haklısın.Her yer ile uğraştık 14 sene kale ile uğraşmadık.Nasılsa Muslera var kafası.Kalecide okadar çok parametre var ki Alper.Öncelikle tarafta ve takım arkadaşları ile barışık olmalı gelen kaleci.50M bile versen bu olmaz ise çok zor.O bağı kuramazsa hayat geçmez vallahi.Vallahi yordu.Ne zor işmiş kaleci bakmak.Umarım çok mutu olacağımız bir kalecimiz olur.Yoksa düşün dur.
Ben zaten 25 milyon euro vereceklerini dusunmuyorum bir kaleciye, hani cok dogru bir isim de olsa Osimhen transferi sonrasi bizimkiler boyle bir paradan uzak durur gibi geliyor bana. Belki 15-17 falan veriririz, zaten 25 versek Petrovic'i alirdik simdiye kadar.

O getireceğin oyuncunun yememe garantisi var mı?:)Kaleci her türlü yiyiyor ki.
Yılların tecrübesi Muslera bu sene Avrupa başlangıcında beşiklerden yedi.Yeni yetme bir kaleci yese vay haline .Bu iş çok riskli iş.Kalecinin taraftarla inanılmaz bağ kurması gerekiyor.Yoksa yaptığı her hareket batar ise uzun süreli sürmez asla.
Tüm ismi geçen kaleciler tonla gol yemişler baktığında.Kriter okadar çokki,savunma ile anlaşabilmesi,taraftarla bağ kurması,oyun kurabilmesi vs vs vs.
Tecrübesiz bir genç oyuncu ile üst düzeyde kendini kanıtlamış gelişimini tamamlamış bir oyuncunun riskinin aynı olmadığını biliyoruz sonuçta. O zaman biz niye osimhen'e 75 milyon veriyoruz ki gidip 5 milyona genç scout transferi bir afrikalı bulup koyalım forvete

Osimhen gelirse 2m de ben veririim diyen şovmenleri görelim şimdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt