- 13 Ekim 2014
- 108.822
- 58.478
- 4.588
Yok orkun hep öyleydi kac senedir haberleri cikiyor öyle bjkliyim böyleyim diyeŞuana kadar kimse bjk aşkını bilmiyordu. Hakan ezelden beridir söylüyordu cimbom aşkını
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok orkun hep öyleydi kac senedir haberleri cikiyor öyle bjkliyim böyleyim diyeŞuana kadar kimse bjk aşkını bilmiyordu. Hakan ezelden beridir söylüyordu cimbom aşkını
14.7 de yeni teklif yapariz red ederler. 15.7 den sonra 85+ cekerlerÖğleden sonra yerel saat ile 3 civarı
İlk kez duydum. Çok da mühim değil gelirse kariyerinin içine s.çıp kendi kaybederYok orkun hep öyleydi kac senedir haberleri cikiyor öyle bjkliyim böyleyim diye
Bugün yarın biter bu iş, rahat ol sen14.7 de yeni teklif yapariz red ederler. 15.7 den sonra 85+ cekerler
Güvenmiyorum bunlara minimum 2-3 hafta var dahaBugün yarın biter bu iş, rahat ol sen![]()
Orkunun ki kaynaklar çok tırt bejekeye gitmek istemesi hicbir şey ifade etmez benfica bunu feyanordan rekor bedelle aldı diye biliyorum o yüzden 40 dan aşağı vermez fakirlereYok orkun hep öyleydi kac senedir haberleri cikiyor öyle bjkliyim böyleyim diye
Abartmayalım hocamSane, Sane ne olacak, aktif en iyi 5 kanattan biri değil mi?
Oyle ahim sahim bir kaleci degil bana kalirsa.Keşke Suzuki'yi alsak bir şekilde kira+opsiyon
Otomatiği nasıl?Keşke Suzuki'yi alsak bir şekilde kira+opsiyon
İmkanı yok o kadar sürmesinin. Napoli ile orta yol bulunur. Aksi olsa zaten görüşülmez. Bizim de ilk teklif 30-40 değil yani, 60 milyonu koymuşuz masaya. Osimhen de istekli, birkaç güne bu iş biter, Osi de kampa katılır.Güvenmiyorum bunlara minimum 2-3 hafta var daha
Kart aşığı olmasaydı sağ bek yapardık. Malum Herkesi oynattık sağ bekyakında "zaniolo sol stoper oynamaz mı" mesajlarını bile görebiliriz sırf o sevimsiz kalsın diye formül arayan arkadaşlardan