Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
75i suan biz ve al hilalden baska verecek yok zaten,

Ayin 15inden sonra 75ten fazlasini niye istesinler?hangi mantiga sigar?kim verir o kadar parayı ve yıllığı? Daha makul olun konuşurken yav

Napolinin zaten acil paraya ihtiyacı var
Sen mantiga sigdiramadigin seyi o herif mantikli bulur mesela

1751963019437.webp

75i suan biz ve al hilalden baska verecek yok zaten,

Ayin 15inden sonra 75ten fazlasini niye istesinler?hangi mantiga sigar?kim verir o kadar parayı ve yıllığı? Daha makul olun konuşurken yav

Napolinin zaten acil paraya ihtiyacı var
Yahu mantık arasaydın Napoli geçen yaz sonu son gün 5 milyon daha demeyecek ve Osimhen de Arabistan'da futbol hayatını sürdürüyor olacaktı Sergen. Sen bu mantıksız hareket nedeniyle bugün Osimhen diyebiliyorsun

5 yıl önce 1 milyon Euro transfer bütçesi olan takım nasıl oldu da 75 milyon bonservis verebiliyor aklım almıyor

Ben zaten 25 milyon euro vereceklerini dusunmuyorum bir kaleciye, hani cok dogru bir isim de olsa Osimhen transferi sonrasi bizimkiler boyle bir paradan uzak durur gibi geliyor bana. Belki 15-17 falan veriririz, zaten 25 versek Petrovic'i alirdik simdiye kadar.
Kaleci zorunlu satın alma ile kiralık olur artık.

Icardi yine 10 numara oynamak durumunda kalırsa bu kez diğer dizi gider gibi geliyor bana. Adam fiziksel yapısına ve alışkın olmadığı yoğunluğuna maruz kalınca patladı hemen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt