Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orkunun bjkye gelebilcegine inaniyon mu yani sayın kemal

Orkun mu tjk seviyesi

Yani evet hem biz hem de febe son yillarda bir hayli acti arayi öyle bir noktaya gelindi ki dünyanin en iyi forvetlerinden birini ligimize getirebiliyoruz. Bu durumda rekabet icinde bulunmak isteyen takimlar da güclenmek zorunda. Evet Orkun cok iyi oyuncu ama Kimmich muammelesi cekmeye de gerek yok. Mesela biz Hakan, Ilkay gibi isimlerle ilgileniyoruz ki Hakan su an pozisyonunun belki de en iyilerinden biri. Bana cok absürt gelmiyor. Hele ki kiralik olma ihtimali bence cok yüksek

Yani evet hem biz hem de febe son yillarda bir hayli acti arayi öyle bir noktaya gelindi ki dünyanin en iyi forvetlerinden birini ligimize getirebiliyoruz. Bu durumda rekabet icinde bulunmak isteyen takimlar da güclenmek zorunda. Evet Orkun cok iyi oyuncu ama Kimmich muammelesi cekmeye de gerek yok. Mesela biz Hakan, Ilkay gibi isimlerle ilgileniyoruz ki Hakan su an pozisyonunun belki de en iyilerinden biri. Bana cok absürt gelmiyor. Hele ki kiralik olma ihtimali bence cok yüksek
Benfica kiralik yollamaz be.o kadar da degil

orkun umarım demirbay gibi zamanında yüksek bonservis verilmiş balon gurbetçi statüsüne evrilir umarım bjkye gelirse. Tabi ki şimdiki formu muazzam

orkun fln gelıyosa

kenan yıldızda gelır seneye gsye

bu sene kaleci arayan takimlarin oyuncu havuzunda konusulanlardan en hosuma giden carnesecchi galiba. sanki izledigim her atalanta macinda cok iyiydi gibime geliyor.

Imkan dahilinde ise Teknik ekibimize de transfer yapılması lazım. Kulübümüzü güçlendirilmiş Okan Buruk projesini başlatmaya davet ediyorum.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Dünyanın en iyi forvetlerinden birini getirmen senin maddi gücünden ziyade kuşun taşa çarpmasıyla ilgili.

Bir çoğunuzun anlamadığı bir şey var, bu işin olayı maliyet, olmayan parayı da kimse harcayamaz hele BBden çıkmamış adam hiç harcayamaz.

BBden çıkıp gider bankadan faizli kredi çekersen senin divanda ağzında ederler, kimseye hesap veremezsin.

Kısacası kazanıyorsan kazandığın kadarını harcayacak, gelir üreteceksin.

İkincisi Orkun'un hiç ederi olmasa 35-40 ederi var, Tjk kim de veriyor o parayı, Benfica enayi mi de bırakıyor? Kiralasa 10 milyon euro kiralama bedeli ister.

Biz burada Inter'in Hakan'da bile indirim yapmayacağını söylüyoruz, Benfica en iyi oyuncularından biri niye yok pahasına sıradan bir camiaya versin. Kiralama vs tek seçenek onda da Benfica düşük bedele yanaşmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt