Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada ne Suzuki ne Carnesecchi nede diğer iyi kalecilerin hiçbirini zorunlu opsiyonla alamayız sadece Savic hariç.Bence onu verir Torino zorunlu opsiyonla , benim kendi fikrime göre oyuncu satarken en ılımlı kulüplerden birisi bunlar.Öyle çok absürt paralara çıkmıyorlarki en iyi oyuncuları Ricci dahi 25e gitti bu sezon.Yani bence Savic'i 2+13-15 civarına zorunlu şekilde verirler bize diye düşünüyorum

Süleyman Rodop: "Osimhen yarına biterse Gardi ve Abdullah Kavukçu direk Londra'ya özel uçakla gidecekler. İki taraftan mutlu son olursa arka arkaya açıknacak. Bu konuda ben çok ve çok umutluyum."

Sonuc olarak ilkay 2 haftaya geliyor,hakan agustosda

2003 kuralina uygun biri olabilirse anca olabilir o dedigin. Ben olsam gider Cagri Balta'yi alirdim A takima, en kotu 3. forvet olarak Ahmed Kutucu var.
Ben Ahmed'in stili çok dağınık hiç beğenmiyorum, olası sakatlıklarda 2 forvetini yedekleyecek biri lazım, 2002'ye düşürdüler galiba kuralı.

Keramettin abi çok pişman olacaksin

Osimhen transferi rüya gibi de olsa sonrasındaki stoper, sağ bek, orta saha transferlerinin gerekliliğini unutmamak gerek. Özellikle sağ bek ve stoper transferi de üst düzey olmalı ki Ş.Ligi'nde bir şeyler hayal edebilelim.

Ancak öyle görünüyor ki Osimhen'den sonra kalecide dahil bonservisli oyuncu alamayacağız. Şu 2 seçenekten hangisi makul bilemedim.

1- Osimhen + transferin son günlerinde ortaya çıkacak fırsatlara göre sağ bek-stoper-orta saha

2- K.Muani + Lucumi + Boey

Barcelona'nında Ter Stegen'den çıkma istemesinin sebebi bu sanırım, yüksek maliyet.
hem o hem de güvenilmez biri.At olsa vururlardı öyle söyleyeyim , stoper bile olsa kariyeri bitmişti çoktan.Çok fazla sakatlık geçirdi en büyük etken o bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt