Ahmet Tevfik Altınöz
Parçalı Üye
- 16 Ocak 2017
- 4.719
- 4.012
- 813
YÜCE TANRIM
#HAYDİ
Bu çocuk kontenjana da uyuyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
YÜCE TANRIM
#HAYDİ
Rashford ya da comanSüleyman Rodop: "Morata ayrılığı sonrası Galatasaray 3. santrafor alınabilir."
Petrovic için dedi galiba ama artık oraya gerek kalmadı Petrovic PL'den Bou'ya transfer oluyormuş.Süleyman Rodop: "Bu akşam tüm konular masaya yatırılacak yarın sabahtan itibaren sadece İtalya seferi değil İngiltere seferinede çıkılıyorlar."
RamsdaleeeeSüleyman Rodop: "Osimhen yarına biterse Gardi ve Abdullah Kavukçu direk Londra'ya özel uçakla gidecekler."
Ben Ahmed'in stili çok dağınık hiç beğenmiyorum, olası sakatlıklarda 2 forvetini yedekleyecek biri lazım, 2002'ye düşürdüler galiba kuralı.2003 kuralina uygun biri olabilirse anca olabilir o dedigin. Ben olsam gider Cagri Balta'yi alirdim A takima, en kotu 3. forvet olarak Ahmed Kutucu var.
Coman oyleyseHe Rashford Sergen sen yapma artik sunu yav, alip nereye koyacaksin Rashford'u ? Sanki manavdan 2 kilo domates aliyorsun oyle bir para mi kalacak Osimhen'den sonra?
O ney laHepsi aynı anda giriyorsa var biseyler
Serhan türkün osimhen klasindaki dediği kim.rashford bence
3 - 2- 2 -3 oynarızHe Rashford Sergen sen yapma artik sunu yav, alip nereye koyacaksin Rashford'u ? Sanki manavdan 2 kilo domates aliyorsun oyle bir para mi kalacak Osimhen'den sonra?
hem o hem de güvenilmez biri.At olsa vururlardı öyle söyleyeyim , stoper bile olsa kariyeri bitmişti çoktan.Çok fazla sakatlık geçirdi en büyük etken o benceBarcelona'nında Ter Stegen'den çıkma istemesinin sebebi bu sanırım, yüksek maliyet.