- 17 Ağustos 2009
- 44.170
- 33.281
- 3.448
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kalite olarak değil Orkun Avrupa kulüplerinin tüm tekliflerini reddetmiş Bjk'ye gitmek için Hakan GS'ye gelmek için bu kadar net davranacak mı babında? Şu ana kadar net davranmadı gibi.çok daha net yav daha ne olsun.Arada seviye farkı var baya , Orkun iyi topçu da bir Hakan değil henüz.Potansiyel olarak olabilir mi ? Bence o da olamaz
Asya ( Cansu Dere ) bırakılır mı be Volkanım Lovebombing im
Davranıyor bence de bizimkiler oyuncu kendi kendini transfer etsin gibi bir tavırda şuan.Tjknin başkanı taa portekizlere kadar gitti istediğini göstermek için , bizde hiçbir şey yok.Biz oyuncuya istediğimizi hissetiriyor muyuz o da var yani.Yoksa bir adım atsak İnter ya seve seve ya öpe öpe max 12-13e verecek işin sonundaKalite olarak değil Orkun Avrupa kulüplerinin tüm tekliflerini reddetmiş Bjk'ye gitmek için Hakan GS'ye gelmek için bu kadar net davranacak mı babında? Şu ana kadar net davranmadı gibi.
Şu karşıdaki milkanın mor ineği mi ya
bunu istiyordum ama bugün adı bi kuluple çıktı. Bir de chelseaden adam alınmıyor.
Ya orkun hakanın kramponlarini taşır anca ayrıca hakan daha ne yapsinKalite olarak değil Orkun Avrupa kulüplerinin tüm tekliflerini reddetmiş Bjk'ye gitmek için Hakan GS'ye gelmek için bu kadar net davranacak mı babında? Şu ana kadar net davranmadı gibi.
Renato Sara eşgal
Arkadasi baykus kerem de GAlatasaray'a gitme demis olabilir. Sasirtmazçok daha net yav daha ne olsun.Arada seviye farkı var baya , Orkun iyi topçu da bir Hakan değil henüz.Potansiyel olarak olabilir mi ? Bence o da olamaz
Lig basliyor zaten 4 haftaya, artik mactan maca konusacagiz millet transfer panigindeyken bizim oyle bir derdimiz kalmayacak.bir ilk olup temmuz sonuna kadar transferi bitirmeyi tarihte ilk kez başarırsak geri kalan zamanda ne yapacağız biz ?
Lig başlıyor renkdasbir ilk olup temmuz sonuna kadar transferi bitirmeyi tarihte ilk kez başarırsak geri kalan zamanda ne yapacağız biz ?
Üstad Kerem aleyhine her mesaj hoşuma gittiği için beğendim de bizle alakası yoktu pek Orkun'un zaten.Arkadasi baykus kerem de GAlatasaray'a gitme demis olabilir. Sasirtmaz
Sommeri alcaklar bnc bumutumSommer olacağını sanmıyorum Chelsea'ye verdiğimiz teklif fena değilmiş Rodop söyledi yarın belki ufak bir revize edilir.