Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.341
- 58.526
- 3.383
?-----der şıtegın
wan bisaka-sancez-lucumi-elmali
-----toreira-lemina
zanyolo-gündo-sane
-----osimen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
?-----der şıtegın
wan bisaka-sancez-lucumi-elmali
-----toreira-lemina
zanyolo-gündo-sane
-----osimen
kaynağımı veremem dostum. bjk forumun sızma yapmış bir üyemiz. şu an banlı 15 temmuzda gelecekkerem aktürkoğlu bejeke haberini veren tek kişi @Doruk Ata TANRIVERDİ renktaş kaynak ne ki ?
yunus ve barış yedek mi
Cuesta OUTZaniolo kalması için kadrodan birinin gitmesi lazım ya da kaleciyi yerli yapmamız gerekiyor bu ihtimallerin düşük olmasından dolayı kalacağını sanmıyorum.
Gene kurtarmıyor.Morata gidiyo işte oglum.frankowski,jelert ve cuesta zaten gidecek.nelson gidecek yusuf demir gidecek
buyrun renkdas
zaniola kanat alternatifi olur yardımcı forvet olur .Zaniolanın yeteneğinden gram şüphem yok ama kafası çok kırık.İşte burda devereye insan ilişkilerinden bence sayılı hocalardan olan Okan Hoca devreye girer ve iyi bir etki yaparsa 3 e 5 e gidecek adam 10 a 15 e gider .Morata gidiyo işte oglum.frankowski,jelert ve cuesta zaten gidecek.nelson gidecek yusuf demir gidecek
Sallai Jakobs gidişe açık, Lucumi nerden geldi , kampanyamı varZaniolo kalması için kadrodan birinin gitmesi lazım ya da kaleciyi yerli yapmamız gerekiyor bu ihtimallerin düşük olmasından dolayı kalacağını sanmıyorum.
1- Kaleci
2- Sağ bek
3- Sanchez
4- Lucimi
5- Jakobs
6- Torreira
7- Lemina
8- Sara
9- Sane
10-Sallai
11- Icardi
12- Osimhen
-------------
12+1
12+2
Zaniolo ???

Lucimi yerine Ahmetcan'ı alırlar yedek olarak. Apo'yu kesmezler diye düşünüyorum. Böylece Zaniolo da kalabilir.Zaniolo kalması için kadrodan birinin gitmesi lazım ya da kaleciyi yerli yapmamız gerekiyor bu ihtimallerin düşük olmasından dolayı kalacağını sanmıyorum.
1- Kaleci
2- Sağ bek
3- Sanchez
4- Lucimi
5- Jakobs
6- Torreira
7- Lemina
8- Sara
9- Sane
10-Sallai
11- Icardi
12- Osimhen
-------------
12+1
12+2
Zaniolo ???
Sallai gitmez hem kanat hem bek rotasyonu sağ beki yedekliyor.Sallai Jakobs gidişe açık, Lucumi nerden geldi , kampanyamı var![]()
Kaleye suzuki çekeceksin veya sag beke genc adam.Zaniolo kalması için kadrodan birinin gitmesi lazım ya da kaleciyi yerli yapmamız gerekiyor bu ihtimallerin düşük olmasından dolayı kalacağını sanmıyorum.
1- Kaleci
2- Sağ bek
3- Sanchez
4- Lucimi
5- Jakobs
6- Torreira
7- Lemina
8- Sara
9- Sane
10-Sallai
11- Icardi
12- Osimhen
-------------
12+1
12+2
Zaniolo ???
Sallaiyi asariz merak etmeGene kurtarmıyor.
1- Kaleci
2- Sağ bek
3- Sanchez
4- Lucimi
5- Jakobs
6- Torreira
7- Lemina
8- Sara
9- Sane
10-Sallai
11- Icardi
12- Osimhen
Abdülkerim ile CL'de olmaz orayada A seviye biri lazım.Lucimi yerine Ahmetcan'ı alırlar yedek olarak. Apo'yu kesmezler diye düşünüyorum. Böylece Zaniolo da kalabilir.
2- ZanioloZaniolo kalması için kadrodan birinin gitmesi lazım ya da kaleciyi yerli yapmamız gerekiyor bu ihtimallerin düşük olmasından dolayı kalacağını sanmıyorum.
1- Kaleci
2- Sağ bek
3- Sanchez
4- Lucimi
5- Jakobs
6- Torreira
7- Lemina
8- Sara
9- Sane
10-Sallai
11- Icardi
12- Osimhen
-------------
12+1
12+2
Zaniolo ???
Hehhhhhh işte güzel cevap... Eğer Zaniolo kadroda düşünülüyorsa mantık bu olur.Kaleye suzuki çekeceksin veya sag beke genc adam.