Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaniolo konusunda gereksiz yere fazla heyecan yapıyorsunuz. Icardi sağlam dönerse, Osimhen ve Sané birlikte oynar; o senaryoda zaten Zaniolo'ya yer kalmaz. Üstelik Barış Alper ve Yunus da var. Ancak rotasyonda kullanılabilir. Gerçekçi olalım, Aston Villa, Fiorentina ve Atalanta'da da iyi değildi.

Yerli değerlerimiz ise çok çabuk unutuluyor.

4 yıl 5 taksit başkan teminat koymuş, yüzyılın transferi büyük iş

Morata gidiyo işte oglum.frankowski,jelert ve cuesta zaten gidecek.nelson gidecek yusuf demir gidecek
zaniola kanat alternatifi olur yardımcı forvet olur .Zaniolanın yeteneğinden gram şüphem yok ama kafası çok kırık.İşte burda devereye insan ilişkilerinden bence sayılı hocalardan olan Okan Hoca devreye girer ve iyi bir etki yaparsa 3 e 5 e gidecek adam 10 a 15 e gider .

Zaniolo kalması için kadrodan birinin gitmesi lazım ya da kaleciyi yerli yapmamız gerekiyor bu ihtimallerin düşük olmasından dolayı kalacağını sanmıyorum.

1- Kaleci
2- Sağ bek
3- Sanchez
4- Lucimi
5- Jakobs
6- Torreira
7- Lemina
8- Sara
9- Sane
10-Sallai
11- Icardi
12- Osimhen
-------------
12+1
12+2

Zaniolo ???
Sallai Jakobs gidişe açık, Lucumi nerden geldi , kampanyamı var :asd:

Zaniolo kalması için kadrodan birinin gitmesi lazım ya da kaleciyi yerli yapmamız gerekiyor bu ihtimallerin düşük olmasından dolayı kalacağını sanmıyorum.

1- Kaleci
2- Sağ bek
3- Sanchez
4- Lucimi
5- Jakobs
6- Torreira
7- Lemina
8- Sara
9- Sane
10-Sallai
11- Icardi
12- Osimhen
-------------
12+1
12+2

Zaniolo ???
Lucimi yerine Ahmetcan'ı alırlar yedek olarak. Apo'yu kesmezler diye düşünüyorum. Böylece Zaniolo da kalabilir.

1- Kaleci
2- Sağ bek
3- Sanchez
4- Lucimi
5- Jakobs
6- Torreira
7- Lemina
8- Sara
9- Sane
10-Sallai
11- Icardi
12- Osimhen
-------------
12+1
12+2

Zaniolo ???
Kaleye suzuki çekeceksin veya sag beke genc adam.

Zanioloyu 6-7ye satsak yeter. Zaten kiralık olarak ücretini çoktan çıkarmış olması lazım.

1- Kaleci
2- Sağ bek
3- Sanchez
4- Lucimi
5- Jakobs
6- Torreira
7- Lemina
8- Sara
9- Sane
10-Sallai
11- Icardi
12- Osimhen
-------------
12+1
12+2

Zaniolo ???
2- Zaniolo

12+1 Sağ bek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt