Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Osimhen Transferinden Sonra Nereye Odaklanmak Gerek?

• Kaleci transferi

Oy: 149 75,6%
  • Stoper-Sağ bek pozisyonları

Oy: 25 12,7%
  • Hakan Çalhanoğlu / İlkay Gündoğan

Oy: 23 11,7%

• Kullanılan toplam oy
    197
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gva83tUXUAAgwnq
Orkun Kökçü bu

Genelde paylaşılan videolarda vs moralsiz bir hali var. Muhtemelen az süre almaya devam edeceğini bildiği için başka takıma gitmek istiyor. Diğer yandan Boey'in de takımda iken en yakın arkadaşı idi. Onu da gelmemesi için gaza getirmiş olabilir gibi bir izlenim var.
İlkay ve Hakan gelirse kendisine yol verilir zaten

Teminat mevzusu boş iş, sorunun o olduğunu sanmam.

75 bons 15 maaş veriyorsan ve bitmiyorsa konu teminat değildir ha garanti isterler ama bu basit bir iş, bunu veremiyorsan kimsin de 75 vereceğini söylüyorsun derler.
Sorun nedir o halde, taksit ödeme planını mı oklamıyor bu napoli ya

Genelde paylaşılan videolarda vs moralsiz bir hali var. Muhtemelen az süre almaya devam edeceğini bildiği için başka takıma gitmek istiyor. Diğer yandan Boey'in de takımda iken en yakın arkadaşı idi. Onu da gelmemesi için gaza getirmiş olabilir gibi bir izlenim var.
İlkay ve Hakan gelirse kendisine yol verilir zaten
Saçma sapan yorumlara son verelim.

Ha Berkan Boey’e gelme diyor aynen.

Ahmetcan Kaplan 22,5 yaşında henüz 3,100 dakika profesyonel maçı var. Ne gördük ne bekliyoruz bu adamdan anlamıyorum.
Abdülkerim'e yedek değil Abdülkerim'in yerine oyuncu almamız gerekiyor.

kap'a falan gerek yok , bugün here we go gelmeli.Kap'tan daha kesin ve etkili bir olay

bu arad ahmetcan gelse bile uefada lokal yetişen oyuncu sayılmıyor diye biliyorum 19 yaşında gitmiş ajaxa

Galatasaray, Napoli'ye Osimhen için 75 milyon euro'yu 2029'a kadar 5 taksitle ödemeyi teklif etti.

Taraflar arasında görüşmeler planlandı. (Matteo Moretto)

Yarın detaylar konuşulacakmış

Saçma sapan yorumlara son verelim.

Ha Berkan Boey’e gelme diyor aynen.
Kardeşim genel gözlemimi söylüyorum, ben senin her yorumunun altına gidip saçma sapan konuşma mı yazayım. Genel bir gözlemim varsa bunu dile getiririm.
Ayrıca bir oyuncu farklı takımda oynayan arkadaşına burası çok iyi kesin gelmelisin diyorsa, tam tersini de demesi gayet normal.
Kendin özel sektörde mi çalışıyorsun bilmiyorum ama iş hayatında da bu olmuyor mu? Geçmek istediğin bir firmada çalışan arkadaşın varsa, orada durumlar nasıl diye fikir almıyor mu insanlar? Böyle sorular sorulduğunda, her zaman burası güllük gülistanlık kesin gel mi deniyor sanıyorsun

Ayrıca kesin öyle olmuştur da demiyorum ama böyle birşey olmuşsa da şaşırmam demek istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt