Transfer Nöbeti #7 | 2026 Yaz Arşiv

Tartışmalara Son Noktayı Koyalım…

• Kullanılan toplam oy
    155
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi bir 10 no aldığımız sürece öndeyiz diyebilirim ama ümidim gititkçe azalıyor

GS sözlükten çıkma bir proje. Kaide'nin çalışması;

Sergen renkdasim illa ki birilerini alacaklar Jackson buyuk takim gormus bir oyuncu acikcasi onu da almalarini istemem basarisiz olsada yinede direk forvet.Sarr in ise maksimum seviyesi bu fb icin ne verecegi belli olmayan bir oyuncu ben pek begenmiyorum ama yine de zor transfer.Leao Osimhen seviyesinde transferler hep bizde kalmali.
Aynı fikirdeyim

Zaten muhabirlerinin gecenlerde adı çıkmayan büyük bir isim derken kıstas aldığı şey chelsea ve bayern munih gören biri

Kafaları böyle çalışıyor adamların

Jackson bence hiç fena degil ama nesyrnin sahaya çıkmak istemedigi yerde cok gol kaçıriyo diye neler yaparlar ona

Sarr bence iyi adam fb icin bu arada ama palacein oynadığı futbolla fb yu kıyas edince herife yazık olur

GS sözlükten çıkma bir proje. Kaide'nin çalışması;

burada transfersimo olarak da tanınır mutfak takımcı

Sarr Fene

batrakov
enciso
can
portodaki çocuk

için de böyle bir analiz isteriz senden ağabey

Farklı birçok metrik ekleyebiliyorsunuz karşılaştırmaya

25/26
1785681214448.webp

24/25
1785681282933.webp

Leao-Osimhen-Sane üçlüsü kağıt üzerinde güzel dursa da sanki 1 tane topu dinlendirecek oyuncu ihtiyacı hasıl oluyor bu durumda. 10 numara için ismi geçenler de o olgunlukta adamlar değil gibi sıkıntı yaşama ihtimalimiz yüksek. İleri 3lüyü böyle koyuyosan ortaya öyle bir beyin koyman lazım ki bunları çekip çevirebilsin yoksa dan dun herkesin bireysel oynadığı bir takıma dönüşürsün

teşekkür ederim üstat. bu batrakovun dripling dısında falsosu yok gibi duruyor hem videolarda hem de burda
Nasıl bir orta saha ve kanat kurgusu ile oynayacağımıza göre değişiyor problem giderme konusu. Aralarında topu ayağından en doğru zamanda en isabetle çıkartan, hücumu pasla yönetebilen Batrakov gibi görünüyor

U23 e yabanci stoper gelince

Bilin bakalım kim gidecek sagbekten😂

Hem leao hem iyi 10 numara alırsan yani...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt