Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asfd.webp

Anlık 12 yabancı oyuncumuz var, Lemina gelirse 13, sağ bek ve stoper gelince 15 oluyor. Olası 10 numara transferi için hem Yusuf'un kiralanması hem de Icardi'nin lisansının askıya alınması lazım

Ne kadar 32+ klas topçu varsa getirin abi hepsini doldurun takıma

OB'ye koşmuyoz ulen düzgün top oynat desinler

Bu samoş nasıl ve kimden alıyor bu bilgileri en çok onu merak ediyorum şahsen. Şeref aydını hatırlatıyor isabetli duyum konusunda
Yönetimin taraftar nabzı yoklama ve haber uçurarak tansiyon kontrol etme için kullandığı hesap bence bu

tek şahıs olduğunu sanmıyorum...bazne kolpa çıkma işleride bizim içerideki yöneticilerin birbirinden birhaber olması diye bakıyorum.

böyle değilse açıkçası yönetimin bu hesabı kapattırması çökertmesi ve haber sızıntısını ihraç etmesi gerekmektedir.

Periyodizasyon diye bir şey varmış la cidden. Baya rutin uygulanan bir şeymiş.

ben 80 dakika Sallai izlemek istemiyorum. ibo iboooooooooo izlemek istemiyorum!

Periyodizasyonu olayi dogru, ama ekipimizin bunu 2 aydir mi uyguluyor simdi :asd:

Periyodizasyon mac esnasin da olur, tum mac yapmazsin ki :asd: Iki pas yapamiyor takim, bu nasil periyozdizasyon, surekli geri kosmalar falan.
Hayır taraftarada bilgi verselerdi bizde eş zamanlı olarak beklintilerimizi periyodizasyona soksaydık bari.

chatgpt'ye sordum o bile durumun farkında

"Çözüm: Periyodizasyon, sadece antrenmanları değil, aynı zamanda maçların sıklığını ve oyuncu rotasyonunu da göz önünde bulundurmalıdır. Takımın oyuncu rotasyonu yaparak, dinlenmeye ihtiyaç duyan futbolculara fırsat verilmesi önemlidir."

chatgpt transfer istiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt