Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.855
- 66.889
- 5.003
Zurhan, nevzat ve diğerleri de yönetimden alıyor sonuçta. Bu samoş resmi site gibi biliyor herşeyiAbi merak edilecek ne var yonetimden işte
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zurhan, nevzat ve diğerleri de yönetimden alıyor sonuçta. Bu samoş resmi site gibi biliyor herşeyiAbi merak edilecek ne var yonetimden işte
Dediğin gibi olursa biz :
İnşallah ikisi de olurAy ikizler bizim jupiter ikizlerle kavuşunca ya fb puan kaybediyo ya da transfer mevzusunda cosma.senelerdir değişmedi bu
Ama persembe günü benim dediğim şey.belki kupada yenilir fb maçı varsaİnşallah ikisi de olur
Yönetimin taraftar nabzı yoklama ve haber uçurarak tansiyon kontrol etme için kullandığı hesap bence buBu samoş nasıl ve kimden alıyor bu bilgileri en çok onu merak ediyorum şahsen. Şeref aydını hatırlatıyor isabetli duyum konusunda
Periyodizasyon da nePeriyodizasyon diye bir şey varmış la cidden. Baya rutin uygulanan bir şeymiş.
Zurnacup'ta yenilirlerse pek takmayız, o zaman transfer diye yorumluyorumAma persembe günü benim dediğim şey.belki kupada yenilir fb maçı varsa
Hayır taraftarada bilgi verselerdi bizde eş zamanlı olarak beklintilerimizi periyodizasyona soksaydık bari.Periyodizasyonu olayi dogru, ama ekipimizin bunu 2 aydir mi uyguluyor simdi
Periyodizasyon mac esnasin da olur, tum mac yapmazsin kiIki pas yapamiyor takim, bu nasil periyozdizasyon, surekli geri kosmalar falan.
buna okey zaten tartışmaya gerek yokPeriyodizasyon diye bir şey varmış la cidden. Baya rutin uygulanan bir şeymiş.
leminanın wolvesteki muhabbetten kalan cezası falan yok değil mi 4 maç ceza çekmiş gözüküyor