Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abartılardan kaçinalım
a39b4f83-514a-4aaa-9452-2a23d077b78c.webp

Bizde yalan olmaz ahbert

%100 yüzünden belli - güle güle deyişinden belli.

abi nasıl olmasın - tamam ikna etmişler tanıdığı insanlar girmişler bir işe ...iki kitlden para kaldırıyorlar eyvallah

ama gazeteciler konuşmuypr ...haluk gazeteci...seten , hadi öyle diyelim....diğer dümdüz eski fb başkanının oğlu fanatik... zaten sağlıklı değil. zaten tonunu ayarlaması mümkün değil.

dediğim gibi hatayda berabere kaldık , fark 6 ya indi ...aman allahım yani ali koçu acunu sürekli sorgulayan adam naasıl Sizde böylesiniz şöylesiniz diyor mesela ...öznesiz genelleyerek.

ben 5 dakika sabırlı duramazdım...büyük sakin kalabiliyor Haluk, inanılmaz şekilde...

yok Apokerimin sarı görmesiz kastidir UEFADA OLSA 2 MAÇ CEZA ....bu kadar mı korkarsın stoperden falan ya ...bu kadar mı özgüvenliymiş gibi yapıp içten içe ezilmemek için dua modunda olursun...

Bu saçmalık da dünden beri konuşulur oldu. Nereden bilebilirsin adamın bilerek kart gördüğünü? Bi de niyet okuma işine girip iyice sçsınlar futbolun içine. Doğal konum, ayak parmağından ofsaytla iyi soğuttular zaten.

Muriqi bilerek kart gördü, sevkedildi diye ağlıyor Fbliler. Baktım ceza filan almamış. İyice ağlak oldular. Bunlar sonsuza kadar teneke bile kazanamasınlar istiyorum.

Bu saçmalık da dünden beri konuşulur oldu. Nereden bilebilirsin adamın bilerek kart gördüğünü? Bi de niyet okuma işine girip iyice sçsınlar futbolun içine. Doğal konum, ayak parmağından ofsaytla iyi soğuttular zaten.

Muriqi bilerek kart gördü, sevkedildi diye ağlıyor Fbliler. Baktım ceza filan almamış. İyice ağlak oldular. Bunlar sonsuza kadar teneke bile kazanamasınlar istiyorum.
yani eğri otorup doğru konuşalım - apo sarı görmek için bekledi orda...doğru inkar edilmez ama

bunu alıpta nasıl kanıtlayacaksın "muslera yoruldum, sen vur dedi ...ben de öyle yaptım...grisi hakemin takdiriydi" dese eee ...neye göre ceza....yok efendim UEFA bilerek sarı görmeye 2 maç ceza veriyor - burda karşılığı yok bilmemne....

bırak allah aşkıan derbiden o kadar korkuyorlarki belli değil ...

tek umutları şu an oynadığımız sönük oyun.

eğer 4lü oynayacaksak lemşna sonrası kanat alırım fırsat çıkarsa

ama 3lü devam edeceksek stoper sonrası mertens muadili 10 numara alırım
4lu oynayacaksak cok transfer lazim

Elde 4lu beki oynayabilen tek adam var o da maclarin %32inde falan oynayabiliyor

O garabet dizilisten uzaklasalim ins

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt