Mahmut Aslan
Aslan Üye
- 16 Ocak 2019
- 7.600
- 6.664
- 768
Lemina + bir adet stoper ile transferi noktalayalım, kanatları 3-5-2 kanadı olarak düşünürsek jakobs, jelert, sallai, barış, yunus alternatif bol
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim ciddiye aldı ki sorloth-bjk işini zaten
yani eğri otorup doğru konuşalım - apo sarı görmek için bekledi orda...doğru inkar edilmez ama
bunu alıpta nasıl kanıtlayacaksın "muslera yoruldum, sen vur dedi ...ben de öyle yaptım...grisi hakemin takdiriydi" dese eee ...neye göre ceza....yok efendim UEFA bilerek sarı görmeye 2 maç ceza veriyor - burda karşılığı yok bilmemne....
bırak allah aşkıan derbiden o kadar korkuyorlarki belli değil ...
tek umutları şu an oynadığımız sönük oyun.
Bence olmaycak olanlar düşüyor olacak olanlar düşmüyor... Morata aniden çıktı sanki. Maks 1-2 gündür herhalde...Bugün daha ancak öneri geliyor mu fazladan diye ona bakıyorlardır.
Ya da biz saldırıyoruz Gardi vs aracılığı ile onu verir misiniz bu olur mu gibisinden.
Ama herhangi bir gelişme olsa düşerdi.
Maçaları yiyorsa böyle şeyler umurumuzda değil karşımıza kim çıkarsa çıksın yeneriz desinler...Doğru, bilerek kart gördü ama dediğin gibi nasıl ispatlanabilir bu? İmkansız. Hakem takdiri desen onlara bu kadar yetki vermek de fazla. Buna yapılabilecek hiçbir şey yok. Artık iyice suyunu çıkardılar bu oyunun. Aklı başında kimle konuşsam pozisyonların bu kadar didik didik edilmesinden dolayı soğumaya başladılar bu oyundan.
Yok çünku alamaz kanks yavBizim takımın Lemina'yı aldığımızı düşünürsek Goretzka'yı da Beşiktaş'ın almasına 1 tepki gösterir miydiniz![]()
Bizim takımın Lemina'yı aldığımızı düşünürsek Goretzka'yı da Beşiktaş'ın almasına 1 tepki gösterir miydiniz![]()
Su veren itfaiyenin hortumuna sokayımHaluk yurekliye saldiri var fbliler tarafindan cok fena
Yaninda olalim
Haklarimizi bi bu savunuyor
Akaryakıt camiası gibi bir şey herholf.Aleksander Sörloth tarafı ne ya
bu olurdu tepkimizBizim takımın Lemina'yı aldığımızı düşünürsek Goretzka'yı da Beşiktaş'ın almasına 1 tepki gösterir miydiniz![]()
yeni gördüm o nasıl bi gavatlık artık yeter yav bi de çekilmiş köşeye poz verdiriyor izliyorkanyenin grammyye gelen hatunu gibi nobet ya
tik yok
menajeri yalanladı gibi net bir ifade yazamamış naptı yakın arkadaşlarına mı sorduAleksander Sörloth tarafı ne ya