Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lemina + bir adet stoper ile transferi noktalayalım, kanatları 3-5-2 kanadı olarak düşünürsek jakobs, jelert, sallai, barış, yunus alternatif bol

Bugün daha ancak öneri geliyor mu fazladan diye ona bakıyorlardır.

Ya da biz saldırıyoruz Gardi vs aracılığı ile onu verir misiniz bu olur mu gibisinden.

Ama herhangi bir gelişme olsa düşerdi.

yani eğri otorup doğru konuşalım - apo sarı görmek için bekledi orda...doğru inkar edilmez ama

bunu alıpta nasıl kanıtlayacaksın "muslera yoruldum, sen vur dedi ...ben de öyle yaptım...grisi hakemin takdiriydi" dese eee ...neye göre ceza....yok efendim UEFA bilerek sarı görmeye 2 maç ceza veriyor - burda karşılığı yok bilmemne....

bırak allah aşkıan derbiden o kadar korkuyorlarki belli değil ...

tek umutları şu an oynadığımız sönük oyun.

Doğru, bilerek kart gördü ama dediğin gibi nasıl ispatlanabilir bu? İmkansız. Hakem takdiri desen onlara bu kadar yetki vermek de fazla. Buna yapılabilecek hiçbir şey yok. Artık iyice suyunu çıkardılar bu oyunun. Aklı başında kimle konuşsam pozisyonların bu kadar didik didik edilmesinden dolayı soğumaya başladılar bu oyundan.

Bugün daha ancak öneri geliyor mu fazladan diye ona bakıyorlardır.

Ya da biz saldırıyoruz Gardi vs aracılığı ile onu verir misiniz bu olur mu gibisinden.

Ama herhangi bir gelişme olsa düşerdi.
Bence olmaycak olanlar düşüyor olacak olanlar düşmüyor... Morata aniden çıktı sanki. Maks 1-2 gündür herhalde...

Var mı gelişme?

Dua Lipa Bafta Film Awards GIF by BAFTA

Doğru, bilerek kart gördü ama dediğin gibi nasıl ispatlanabilir bu? İmkansız. Hakem takdiri desen onlara bu kadar yetki vermek de fazla. Buna yapılabilecek hiçbir şey yok. Artık iyice suyunu çıkardılar bu oyunun. Aklı başında kimle konuşsam pozisyonların bu kadar didik didik edilmesinden dolayı soğumaya başladılar bu oyundan.
Maçaları yiyorsa böyle şeyler umurumuzda değil karşımıza kim çıkarsa çıksın yeneriz desinler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt