Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.811
- 73.326
- 5.188
Bize 1 değil 2 stoper lazım
Niakhate ve gürcü şart bu takıma
Niakhate ve gürcü şart bu takıma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
alev alacak gibi ortam
Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY
Anca kyle walker gibi sıkılıp ayrılmak istiyorsa olur. City zaten bu sezonu kafa olarak kapattı sayılıroturduğun yerde city kaptanını sözleşmesi sezon sonu zaten bitiyorken neden devre arası versin diye düşünsen saçmalığı anlarsın zaten.Boşu boşuna gündem değiştiriyorlar sağ bek stoper lazım Lemina'nın saatine kadar uçak bilgisi verilmesi lazım , boşuna gündem değiştiriyoruz.
Milan Roma Juve Napoli hepsi istemiş reis demek ki bir şey var bu çocukta. Alsak zarar etme ihtimalimiz yok 1 m Euro kiralama 8 milyon opsiyona alırızGürcü stoper bana da iyi geldi lakin bunlar alamazlar
Zeytinli ne yapacak olm adam Amrabat över öyle bir durumda
Dediğin rakamlara sen olsan verir misin ?Milan Roma Juve Napoli hepsi istemiş reis demek ki bir şey var bu çocukta. Alsak zarar etme ihtimalimiz yok 1 m Euro kiralama 8 milyon opsiyona alırız
1 fedakarlikta senden bekliyoruzKevin De Bruyne gelsin diye kendini feda eden Batshuayi'ye 1 teşekkürü borç bilirim
Roma toplam da 10 milyonluk pakete anlaşmıştı sonra teklifi değiştirdiler vs transfer olmadı. Tomori ayrılsa Milan kesin alıyorduDediğin rakamlara sen olsan verir misin ?
Haluk agabeyine tursu verimHaluk ağabeye fena baskı var 343’ü birakmasi icin
Tüm superchatler murat asik ile alakali
Elimizde zaten KDB var niye elin KDB'si ile uğraşıyoruz ? Mis gibi KDB'miz Kerem DemirBay var.
İsmimi feda ettim1 fedakarlikta senden bekliyoruz