Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.414
- 5.356
- 1.873
Toplam 800 sanırım. Ligde 70 küsür dakika aldığı maçlara bakacağım şimdi son durumunu merak ettimToplam kaç dakikası var ? o önemli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Toplam 800 sanırım. Ligde 70 küsür dakika aldığı maçlara bakacağım şimdi son durumunu merak ettimToplam kaç dakikası var ? o önemli
Oo samoṣ forumumuza gelmis. Hos gelmisMedyada fblileri ters düz edecek 1 tane bile gsli yok
Kalemi keskin üyeleriz artık konfor alanından çıkıp göğüs göğüse çarpışmanın zamanı geldi diye düşünüyorum
Ben de katılıyorum buna da ben genel olarak bekde arkasında prime Van Dijk olsa bile bitik adam sevmiyorum. Tottenham’ın sağ bek tarzı adamlar daha çok keyif veriyor.Reis işte ondan gürcü diyorum, bu adamı rahatlatacak tek şey gürcü stoper, trippier geri koşmak zorunda kalmaz, gürcü süper kesici trippiere sen git ileride takıl bura bende der
O kim laAsmrci kadını izliyom @Oral Sevmez
Aurier’in de o kadar maçı vardı gelmeden daha gençti üstüne üstlük.Toplam 800 sanırım. Ligde 70 küsür dakika aldığı maçlara bakacağım şimdi son durumunu merak ettim
Stoper işini yokuşa süreceklerini söylemiştim Lemina bol bol stoper izleyeceğiz haberiniz olsun.
Kesinlikle çok fazla 30+ adam oldu bu işin sonu patlar o yüzden bek ve stoper hamlesi muhakkak genç olmalıfenere diyorduk yaşlı adamları topluyorlar diye bizde umarım yapmayız aynı hatayı
Hangisi havalı geliyorsa ilk onu kullanıyorum shshsh şaka bir yana bazen tanınırlık gereği Alvaro denince Morata cagrisir da, Mario ya da Kieran çağrısimda zorlaştırabilir hssh gelsinler onları da öyle telaffuz edeceğim ama bsbsbsnLemina niye Mario yada trippier niye Kieran değilde sadece morata alvaro ahbert![]()
nöbet bitince ne yapacaz abi
hayatin tadi yok
Stopere koyun dememiş. İhtiyaç olursa stopere de geçer anlamında diyor, stoper yedeği oluyor otomatik olarak aynı zamanda lemina. Orjinal mevkisi 6-8 tabikiTokatlık bu Burhan leminayı stopere koymak herifin yeteneklerine ihanettir
Alacaklar yav taraftar pis kayar yoksa nellson gittikten sonra mecburlar 3 stoper sahada 4.kim olacakOha stoper transferi iptal mi
Yaziklar olsun
Stoper işini yokuşa süreceklerini söylemiştim Lemina bol bol stoper izleyeceğiz haberiniz olsun.
Zeytin bi kere attı müptelası oldum beyin masajı yaptırıyorum ara ara. Serappuasmr adı, başka başka asmrciler de buldum onlar daha şehvetlendirici, birinin ifşasını bile buldum hayatımı değiştirdi zeytin resmenO kim la
Dillendirmmeleri bile art niyet ya lemina banko oynar orta sahada Okan buruk formasyon belirlesin şimdiden tor sara lemina üzerine hiç biri yedek kalmazStopere koyun dememiş. İhtiyaç olunca stopere de geçer anlamında diyor, stoper yedeği oluyor otomatik olarak aynı zamanda lemina. Orjinal mevkisi 6-8 tabiki