Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reis işte ondan gürcü diyorum, bu adamı rahatlatacak tek şey gürcü stoper, trippier geri koşmak zorunda kalmaz, gürcü süper kesici trippiere sen git ileride takıl bura bende der
Ben de katılıyorum buna da ben genel olarak bekde arkasında prime Van Dijk olsa bile bitik adam sevmiyorum. Tottenham’ın sağ bek tarzı adamlar daha çok keyif veriyor.

Sezon başı Kostic için kapıştılar yerin dibine soktuğumuz Sallai kadar oynayamıyor bitmiş çünkü. Kostic’in 11 çıktığı her maç seviniyorum fiziken bir kişi eksik çıkıyorlar sahaya

valla paylaşmak yerine screenshot hamallığını yapalım tekrar ...tivitlere bak yav radar kapattı falan ...

abi beyinsiz o kadar falzaki , şu laflara prim veriliyor harbiden.. tivitter kapatılmalı bu ülkede geçrekten kapatılmalı.

fenere diyorduk yaşlı adamları topluyorlar diye bizde umarım yapmayız aynı hatayı

Lemina niye Mario yada trippier niye Kieran değilde sadece morata alvaro ahbert :asd:
Hangisi havalı geliyorsa ilk onu kullanıyorum shshsh şaka bir yana bazen tanınırlık gereği Alvaro denince Morata cagrisir da, Mario ya da Kieran çağrısimda zorlaştırabilir hssh gelsinler onları da öyle telaffuz edeceğim ama bsbsbsn

Stopere koyun dememiş. İhtiyaç olunca stopere de geçer anlamında diyor, stoper yedeği oluyor otomatik olarak aynı zamanda lemina. Orjinal mevkisi 6-8 tabiki
Dillendirmmeleri bile art niyet ya lemina banko oynar orta sahada Okan buruk formasyon belirlesin şimdiden tor sara lemina üzerine hiç biri yedek kalmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt