Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.759
- 11.659
- 1.473
Koca camia bunlara cevap verebilecek bir gavat bulamıyor muyuz? Gavattan gavat anlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray'ın itibarını düşürdükleri gerçekte. Bizde ite köpeğe verecek kimse yok
Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY
Bu TFF başkanı denen FB holigani derhal oradan uzaklaştırılmalı
Limit değil nakit sorun zatenGökhan Dinç: "Galatasaray transfer limitinin hepsini kullanmayı düşünmüyor."
Oe jose lgante klibi paylaşmîş Sami Yen'de rezil etmemiz lazım piçiMourinho her hafta marka değerini arttırıyor zaten![]()
zaten peters gecmiste digeri nin ve milan'a gidenin yedegi olarak havuza alinmis bir yetenekti. donemin ingiliz hocasi tarafindan .Peters gelir onu diyim o zaman![]()
Galatasaray'ın itibarını düşürdükleri gerçekte. Bizde ite köpeğe verecek kimse yok
Hakanım zeytin 10 bin tl dolandırılmış onu araştırıyoruzOh be eve geldim
Kime aldik
Kime sattik
Kime kiraladik
Kime soyulduk
Tamam bu kadar maruz kalmak yeter teşekkürlerGökhan Dinç: "Bana kalırsa sağ bek ve stoper aldıktan sonra bu iş bitirilecek diye düşünüyorum."
NerdeydinOh be eve geldim
Kime aldik
Kime sattik
Kime kiraladik
Kime soyulduk
Bunlar cidden sıyırmış. Kimse dünya yıldızı istemiyor ki? Adam akıllı eksikleri tamamlayın yeter. Takım yıldız kaynıyor zaten.Gökhan Dinç: "Ayağını yorganına göre uzatmayı düşünen bir yönetim var."
Karakter 0 adamda, bel altı vurmadan laf çakma zekası yokOe jose lgante klibi paylaşmîş Sami Yen'de rezil etmemiz lazım piçi