- 22 Kasım 2008
- 11.554
- 7.113
- 2.493
Egede paso deprem oluyor bu nasıl iştir
Kendiniz mi hissediyorsunuz, bir yerden mi takip ediyorsunuz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Egede paso deprem oluyor bu nasıl iştir
Nelsson'u sezon başı performansı unuttuk mu? Adamın kafası burada değildi çok belliydi bu ayrılmak istiyordu. Yoksa geçen sezon oynatan hoca şimdi neden oynatmasın? Antrenmanlarda bile kendini vererek çalışmıyordu deniyordu.vermeyeceğine inandığı için gitti emin - tutturdu westerloo diye
nelsson'u çok az kullandı - çoğu zaman dinlendirme / maç sonu ouncu değiştirme için saldı - halbuki en çok kullandığı stoper önceki sene..
garip geliyor - oyuncular tabii aldıkları süreyi iyi değerlendireceklerde .
genede baktığında stoper alterntifin az başladın - metehan'ı stoperden çok kaan-vari sağ bek çıkarmaya çalışarak oynattı bence.
bilmiyorum ama tutarsız dengeler var - hoca nefreti/eleştirisiyle dmeiyorum bunları. eleştirim benim hep oyun anlayışı ile iligili ve seçim sonrasındaki plansızlık.
Kandilliden bakıyorum saatte 5 deprem oluyor ortalamaKendiniz mi hissediyorsunuz, bir yerden mi takip ediyorsunuz?
Full yedek olmazsa dükkani kapatırızKupa maçında kadro nasıl olur
Olur da zorda kaldığımızda alternatif olarak olur.Lemina'dan stoper falan olmaz boş yapmasınlar
Yanardağ patlayacakEgede paso deprem oluyor bu nasıl iştir