Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bu yönetimi sevmiyorum arkadaş. Ne doğranmaya engel olabiliyorlar, ne algıya. Ne vaktinde transfer yapabiliyorlar. Galatasaray'ı ileri taşımak yerine Galatasaray'dan nemalanan bir avuç ne işe yaradığı belirsiz şahıs grubu gibiler.

vermeyeceğine inandığı için gitti emin - tutturdu westerloo diye

nelsson'u çok az kullandı - çoğu zaman dinlendirme / maç sonu ouncu değiştirme için saldı - halbuki en çok kullandığı stoper önceki sene..

garip geliyor - oyuncular tabii aldıkları süreyi iyi değerlendireceklerde .

genede baktığında stoper alterntifin az başladın - metehan'ı stoperden çok kaan-vari sağ bek çıkarmaya çalışarak oynattı bence.

bilmiyorum ama tutarsız dengeler var - hoca nefreti/eleştirisiyle dmeiyorum bunları. eleştirim benim hep oyun anlayışı ile iligili ve seçim sonrasındaki plansızlık.
Nelsson'u sezon başı performansı unuttuk mu? Adamın kafası burada değildi çok belliydi bu ayrılmak istiyordu. Yoksa geçen sezon oynatan hoca şimdi neden oynatmasın? Antrenmanlarda bile kendini vererek çalışmıyordu deniyordu.
Emin forma rekabetinden kaçtı. Kalıp girseydi forma rekabetine Metehan'a gelen şans ona gelecekti ve iyi kullanırsa belki Bardakçı'nın yerini alacaktı. Jelert, Yusuf falan desen anlarım ama Kerem Demirbay, Bats, Nelsson bunlara şans verilmediğini kabul etmiyorum.

5 dk sonra

pepe-peppo.gif

@V. Haydar Geven

vitik'i priske donemi hatta bi tik oncesinde almak gerekirdi. $ makul olurdu .
mevcut da kanimca makul seviye trenini coktan kacirdik .

listemden bir diger buyuk potansiyel 19 luk italyan vardi fio altyapisindan, ; comuzzo. malesef gecen sezon kismen bu sezon ise net olarak ust yapiya alinarak ve akabinde hemen kendisini gostererek inanilmaz bir $ yapti . fio'lular yanilmiyorsam 30 $ civari istiyordu . sicak parayi da kvarat dolayli alan napoli tarafi ~ tahminim conte oyununa ilisik kacirmaz kendisini . plase inter de olabilir sayet oyuncuya giderlerse . atalanta ve diger tepedeki takimlar da kadraj da olurlar elbet .
mevcut gorunum de -vitik'e *nazaran- *kisa *olmasi kanimca simdilik handikap bu bolge ozelinde bir oyuncu icin .
<-186 olmasi lazim . yas 19 oldugundan zamanla yukselir elbet . velhasil , bu tren de kacti .

genel : emin konusunda , bu sezon bi tik geriye gitmis buldum. temennim zamanla duzelir ve istikrarli bir cizgi yakalar .

nacizane olarak ,
kutucu,morata bizde olduklarindan dolayi , bunlardan bagimsiz ;
son gunler de en dikkatimi ceken transfer haberi -maas vs den bagimsiz ; lemina dir .

bek icin ismi gecen suton lu olur mu muamma . diger isim veteran icin bi ada takimi da istekli idi, takimi suan hatirlamiyorum .

saygi ve selamlar .

KdB gel koçum €10m imza parası €15m maaş 2+1 sözleşme gel aslanım çok bekletme

KDB yi alırken karşılığında ne veriyoruz? Öpücük mü?

Trippier geç olmadan gelmeli Lemina kaç gündür bitmiş olay yarın Lemina ile geçiştirilemez, Trippier hususunda da gelişmeler yaşanmalı

Günay
Vitik Davinson Sylla
Trippier Lemina Sara Barış
De Bruyne
Morata Osimhen​

Sn. Cimbom Transfer Komitesi

Lütfen ritim kazandıracak girişimleri sıklaştırınız

Saygılarımla

- A.B

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt