Gorkem Turkyilmaz
Kırmızı Üye
- 17 Eylül 2018
- 1.886
- 1.684
- 1.198
Davidson gibi ayagi. Calim , pas var gibi. Nelson da hic yoktu bunlarİlk geldiğindeki hali gibi ama Nelsson'un markajda daha iyi olduğunu söyleyebiliriz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Davidson gibi ayagi. Calim , pas var gibi. Nelson da hic yoktu bunlarİlk geldiğindeki hali gibi ama Nelsson'un markajda daha iyi olduğunu söyleyebiliriz.
Evet 6 şubat 24.00Avrupa listesi 6 subatmi söndü.
ne yaptığımız konusunda kulüpte güvenliğinden çaycısına masöründen tdsine yönetimine kadar kimsenin en ufak fikri yok benceÇok stoper istiyorsak Krejci’yi alsaydık 8e falan gitmedi mi sene başında
Napıyoruz biz ya
Gürcüleri bile alamıyorlar
yunus için geçen oğuz altay iyi uyarılar yaptıŞimdi asıl soru şu. Premier ligden gelen kariyerli topçu olmasına rağmen 2.5 milyon maaş ve 1.5+1 yıllık sözleşmeye ikna olan lemina mı floryanın çocuğu yoksa 2 ay top oynayıp 3 milyon isteyen yunus mu ???
Çevresinde buna akıl verecek biri yok mu. Hala endüstri meslek lisesi isyankar ergeni kafalarında, insan biraz olgunlaşır. Maçlarda da el kol yapıyordu sallai'ye falanyunus için geçen oğuz altay iyi uyarılar yaptı
ben oldum havalarındaymış, kızların ilgisi falan derken kafa uçmuş bunda
bu kafayla giderse işimiz var, acilen toparlaması lazım
99 olsunEyüp Aydın'ı kiralarız büyük ihtimalle.Lemina da 5 Numara'yı alır![]()
kanka bu eyüpten niye bir şey olmadı? ben aslında ümitliydim o çocuktan, en azından salih uçan kadar falan topçu olurdu ya. kiralık yollasalar da oynadığı maçlarda takip etsekEyüp Aydın'ı kiralarız büyük ihtimalle.Lemina da 5 Numara'yı alır![]()
işte yine herşey eğitimden geçiyorÇevresinde buna akıl verecek biri yok mu. Hala endüstri meslek lisesi isyankar ergeni kafalarında, insan biraz olgunlaşır. Maçlarda da el kol yapıyordu sallai'ye falan