Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok stoper istiyorsak Krejci’yi alsaydık 8e falan gitmedi mi sene başında

Napıyoruz biz ya

Gürcüleri bile alamıyorlar

Lemina maliyet olarak da kontrat uzunlugu olarak da çok iyi görünüyor.Bir de adam akıllı bir stoper alabilirsek başarılı bir devre arası transfer sezonu gecirmis oluruz

yayına alkollü çıkan hakan taşıyan gibi nöbet

sddefault.webp

Şimdi asıl soru şu. Premier ligden gelen kariyerli topçu olmasına rağmen 2.5 milyon maaş ve 1.5+1 yıllık sözleşmeye ikna olan lemina mı floryanın çocuğu yoksa 2 ay top oynayıp 3 milyon isteyen yunus mu ???
yunus için geçen oğuz altay iyi uyarılar yaptı

ben oldum havalarındaymış, kızların ilgisi falan derken kafa uçmuş bunda

bu kafayla giderse işimiz var, acilen toparlaması lazım

yunus için geçen oğuz altay iyi uyarılar yaptı

ben oldum havalarındaymış, kızların ilgisi falan derken kafa uçmuş bunda

bu kafayla giderse işimiz var, acilen toparlaması lazım
Çevresinde buna akıl verecek biri yok mu. Hala endüstri meslek lisesi isyankar ergeni kafalarında, insan biraz olgunlaşır. Maçlarda da el kol yapıyordu sallai'ye falan

Yunus 2m kontatı kabul etmiyosa sene sonu paketlemek lazım. Okan hoca sezon başı güvenip forma vermese önümuzdeki sene başaksehir yolcusuydu 2-3 ay iyi top oynadı diye absürd paralar istemenin bir mantığı yok. Yunusa 3 verirsen barisa 5 falan vermek lazım adam 2 senedir sırtında taşıyor takımı

Çevresinde buna akıl verecek biri yok mu. Hala endüstri meslek lisesi isyankar ergeni kafalarında, insan biraz olgunlaşır. Maçlarda da el kol yapıyordu sallai'ye falan
işte yine herşey eğitimden geçiyor

bu parayı bulunca sapıtma işi afrikalılarla bizim topçularda çok var

bi anda ne oldum delisi oluyorlar, ne yapacaklarını şaşırıyorlar

yunus da muhtemelen zengin bir aileden gelmiyor, haliyle o paraya hükmedemiyor para ona hükmetmeye başlıyor

Stoper alamıyorlar millet de bruyne diyor. Apokerimle davinsona bir şey olsa aynı anda stoper ikilimiz kaan lemina.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt