Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Opoku gayet iyi adam, izlediğim maçlarda boyuna göre çevik bile gördüm kendisini. Beğenmeyenlerin önemli kısmı, ezbere gerekçe olarak TSL de oynamasını görüyordur yine.

Yok ya fener deplasmanında da oynadı hatta Dzeko adım atamadı o maç, TS maçı sonra değil miydi

Nelsson’u kesmediği doğru zaten kastım Nelsson’un yanındaki değişti ikinci devre sakatlık durumlarına göre

Konya maçı sakattı en azından öyle duyurdular
Yok benim kast ettiğim içerdeki fb maçına Nelsson'u kesip Davinson'u 11'e attı.

Davinson'un sakatlık süreci Kopenhag deplasmanında önce başladı zaten. Manu maçına Kaan'ı stoper oynattı Davinson sakatken.

Sonra zor bela iğne ile falan Davinson'u Kopenhag maçına yetiştirdiler. 30. dakikada yere yattı çıkmak istedi ama sonra çıkmadı maçı tamamladı.

O maçtan sonra ligde uzun süre sakattı forma giyemedi. Deplasmandaki fb maçında da o yüzden Nelsson sahadaydı diye hatırlıyorum.

Son maç sakat mevzusu biraz komikti bence pek bir şeyi yoktu kadrodaydı. Kenarda Berkan'ın gole birlikte sevindiler diye hatırlıyorum. fb maçında sakat deselerdi neyse sonraki hafta demeleri biraz garip oldu.

1738771423851.webp

Osimhen stoper oynar en kötü.nasil olsa pozisyona sokamiyoruz en kotu stoperde katkı alırız adamdan

Yok benim kast ettiğim içerdeki fb maçına Nelsson'u kesip Davinson'u 11'e attı.

Davinson'un sakatlık süreci Kopenhag deplasmanında önce başladı zaten. Manu maçına Kaan'ı stoper oynattı Davinson sakatken.

Sonra zor bela iğne ile falan Davinson'u Kopenhag maçına yetiştirdiler. 30. dakikada yere yattı çıkmak istedi ama sonra çıkmadı maçı tamamladı.

O maçtan sonra ligde uzun süre sakattı forma giyemedi. Deplasmandaki fb maçında da o yüzden Nelsson sahadaydı.
İçerdeki fb maçında abdülkerim kesildi yav

Aynen hatırlıyorum erken döndürüp sonra sakatlandı, sonra bir kez daha sakatlandı kısa da olsa

Lemina, Onyekuru, Gedson üçlüsüne hep daim geri dönsün derim, yarım kalan hikâye vardı. Denayer de öyle. Şimdi de Osimhen olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt