- 11 Aralık 2009
- 18.458
- 11.220
- 1.998
Opoku gayet iyi adam, izlediğim maçlarda boyuna göre çevik bile gördüm kendisini. Beğenmeyenlerin önemli kısmı, ezbere gerekçe olarak TSL de oynamasını görüyordur yine.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mention at. Birlikte sövelim. Sonra saplamak yok ama ok?
Yok benim kast ettiğim içerdeki fb maçına Nelsson'u kesip Davinson'u 11'e attı.Yok ya fener deplasmanında da oynadı hatta Dzeko adım atamadı o maç, TS maçı sonra değil miydi
Nelsson’u kesmediği doğru zaten kastım Nelsson’un yanındaki değişti ikinci devre sakatlık durumlarına göre
Konya maçı sakattı en azından öyle duyurdular
İçerdeki fb maçında abdülkerim kesildi yavYok benim kast ettiğim içerdeki fb maçına Nelsson'u kesip Davinson'u 11'e attı.
Davinson'un sakatlık süreci Kopenhag deplasmanında önce başladı zaten. Manu maçına Kaan'ı stoper oynattı Davinson sakatken.
Sonra zor bela iğne ile falan Davinson'u Kopenhag maçına yetiştirdiler. 30. dakikada yere yattı çıkmak istedi ama sonra çıkmadı maçı tamamladı.
O maçtan sonra ligde uzun süre sakattı forma giyemedi. Deplasmandaki fb maçında da o yüzden Nelsson sahadaydı.
6 milyonsa hiç almayak. Eldekilerle devam edek
Üstad üç beş kesin söylemde bulunda caps bileyeyim.Vecino'da yaş maliyet olarak yanlış işti taraftarın orada çok suçu yok gelse şimdi yollamaya çalışıyorduk muhtemelen.