Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.713
- 37.152
- 3.798
10 olsa şimdiye alırlardı 15 civarı olur bence.kac olur 10 mu 15 mi 20 mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 olsa şimdiye alırlardı 15 civarı olur bence.kac olur 10 mu 15 mi 20 mi
Okan hoca: Bi bildiğim falan yok bu beceriksizler kimi alırsa ona göre formasyon belirlicez mecburenVardır Okan hocanın bir bildiği
Sami biz gelsin isteriz ama bunlar gider Gökhan Sazdağını alır
Okan hoca: Bi bildiğim falan yok bu beceriksizler kimi alırsa ona göre formasyon belirlicez mecburen
cuesta fm profili lazım
buyuk marifetCuesta yazılan kadar çöp değil ya pas isabeti konusunda falan hep 1 numara oluyor oynadıgı maçlarda
Asıl sorun bu oyuncular daha ilk transfer edilirken B. Elmas döneminde birkaç sezon oynayıp daha üst lige gitme anlayışı ile alındı. İlk fırsatta da kulübü sıkıştırdılar. Boey dahil kime teklif geldiyse (Barış Alper hariç) teklifin üstüne atladı.Yunus'u ayırıyorum ya - altyapından yetişen adam.
gündem yapıldı öyle bir şeyler allah allah deidm ama inanmam kolay kolay açıkçası
Nelsson efendi herif - gıkım çıkmaz
Kerem ve Emin biraz karışık - kereme taraftar yüklendi , son günde çok ucuza verdin. Emin'de işler karışık baya gittiği yerde takım sahibi falan bir sürü saçmalık.
Vecino'nun performans veremeyeğinden de emindin yani. Bravo.Ben Ndombele daha gelmeden berbat bir transfer olur demiştim ama ndombele'den 4 milyon zarar ettik; Vecino gelse 14 milyon zarar edecektik.