Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
Samet abin ise bu tam bi şaban demiştiMostafa Mohamedi ilk izlediğimde brezilyalı Ronaldo'yu Mısır'da bulduk sanmıştım
Forumda topçu tutturma işinde %100le giden tek ismim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Samet abin ise bu tam bi şaban demiştiMostafa Mohamedi ilk izlediğimde brezilyalı Ronaldo'yu Mısır'da bulduk sanmıştım
Arapça tweetleri takip etmekten sökmüştük dili resmen laMostafa Mohamedi ilk izlediğimde brezilyalı Ronaldo'yu Mısır'da bulduk sanmıştım
Yönetimin ne kadar beceriksiz ve yetersiz olduğu ortada. Ben bugün için yazıyorum bunları. Yoksa katılıyorum sana tabii ki.Abi son güne kadar bekliyorsan Cuesta getirmeyeceksin. Cuesta son gun transferi olamaz. Dedigin gibi dusunulduyse 14 Ocakta indir o zaman
Bundan kötüsü de olmaz be üstat
yarek de polonyaliBu Polonyalılarda iş var. Zalevski, Simansky kaçtı bu Frankovskı hatta Urbansky (10 numara, kanat) gibi oyuncuları almak lazım
Morutan skills videosunu izledim yeni hagi aldik sandimMostafa Mohamedi ilk izlediğimde brezilyalı Ronaldo'yu Mısır'da bulduk sanmıştım
Simicle frankowskiyi bekliyom
Hatip giderse her şeyin düzeleceğini sananlara kötü bir haberim var. Sorun bu vasıfsızları oralara getirende. Hatip gitse yerine başka bir vasıfsız gelecek. Gardi olmasa koskoca kulüp transfer yapamayacak.
Aklın yolu 1Hedefi şaşırmayalım
Hatipoğlu felan değil
Dursun Özbek istifa etmeli
Bu yönetime bir dönem daha sabredemez kimse
Romanyalı messi morutan'dan sonra skills izlemeye tövbe ettimMostafa Mohamedi ilk izlediğimde brezilyalı Ronaldo'yu Mısır'da bulduk sanmıştım
Konumunun hakkını veriyorsun reisSamet abin ise bu tam bi şaban demişti
Forumda topçu tutturma işinde %100le giden tek ismim

Simic ok, frank gelmesinSimicle frankowskiyi bekliyom
Simic ok, Frank ok, Cuesta outSimic ok, frank gelmesin
SebepSimic ok, frank gelmesin
simic ve frankowski bitti aslında. tamam tamam rahatladımHaluğun gazına gelmeyin yönetime kininden patlatıyor böyle muhabbetleri