Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Frankowskinin oynadığı topu Sallai de oynar. Sağ kanada fark yaratacak bir adam alınamıyosa almaya gerek yok. Zaten 3lüye dönüyoruz yeterince adam var oralarda oynayacak. Stoper olmazsa olmaz onu halletmemiz lazım
Frankowskiyi bilen yok forumda anladık, sallaiyle falan bir tutulması harbi komik

bununda ne denli üfürükcü oldugu tasdik oldu

1738793355854.webp

Frankowskinin oynadığı topu Sallai de oynar. Sağ kanada fark yaratacak bir adam alınamıyosa almaya gerek yok. Zaten 3lüye dönüyoruz yeterince adam var oralarda oynayacak. Stoper olmazsa olmaz onu halletmemiz lazım
Sallai ve Jelert sezon boyunca toplam kaç asist yaparlar sizse ? Özellikle 3'lu sistemde, kanat bek oynayacak oyuncuların mutlaka orta yapma kabiliyetleri olması lazım.

Can rts takik samoṣa
takık olmamın nedeni fabrizio(ki paralı asker zaten) mention ile takılması öyle geriden geliyor vs diye - kim ulan bu diyorum mesela.

BCT / ANK ya da türevleri gibi asla değilde .. onlar zaten yolda görsem harbi tutamayabilirim kendimi ailesiyle falan değilse ..o kadar antipatikler.

bu dönem ayrı bir uyuz oldum herkese tivitterdaki.

Yarın maç sonu yönetimden kimse konuşacak mı acaba

trasnfer konusunda kesinlikle kullanıldığını düşünüyorum yalan yok.

her haltta haber çıkarıyor olması çok kuşkulndırıyor beni özellikle son süreçte.

yönetime sallasa ne olacak yav, onda bile ne yazacağını söylüyordur bile derim.

güya yöneticilr konuşmama kararı alıyor - gene haber çıkıyor o hesaptan.

ya da yönetim demeyeyimde içerideki sağlam birinin beslediği bir hesap diyeyim

ibrahim - bct kombosu gibi ama daha iyi ilişkisi var gibi.

Yönetimde iletişimin İ si yok - tivitter hesaplarıyla uğraşıyoruz yıllardır, alayından nefret eder hale geldim.

Erden timur en azından gömülmüyordu gene üstü kapalıydıda - tansiyonu alıyordu hemen ortamdan.
Bu eleman e.t den sonra boşa düştü

Boşa düştüğü farkedilmesin diye jurnalkifcilik oynayarak yabancı basındaki haberleri duyum gibi vermeye çalıştı ama yakalandı

Sonra özür diledi ve transfer duyum işlerine girmeyeceğini söyleyip ahlat tayfayı eleştirmeye başladı

Bi süre sonra ise tekrar en doğru bilgiyi sizlere vericem dedi,galiba buna ulaşıp isimleri söylemeye başladılar (karşımızda olacağına yanımızda olsun hesabı)

Kavukçunun morata ile resimlerini direkt buna atması kullanıldığını gösteriyor iki taraf için de winwin

Stoper, sağ bek ve sol bek alın artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt