Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.795
- 40.535
- 3.413
Tam okan ajax degisikligi olmus. Bi okan da romada var demek3-1ken nelsonu alıyor mal roma
2-1de alsan o golü yemeyecektin öyle savunmamı olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tam okan ajax degisikligi olmus. Bi okan da romada var demek3-1ken nelsonu alıyor mal roma
2-1de alsan o golü yemeyecektin öyle savunmamı olur
Frankowskiyi bilen yok forumda anladık, sallaiyle falan bir tutulması harbi komikFrankowskinin oynadığı topu Sallai de oynar. Sağ kanada fark yaratacak bir adam alınamıyosa almaya gerek yok. Zaten 3lüye dönüyoruz yeterince adam var oralarda oynayacak. Stoper olmazsa olmaz onu halletmemiz lazım
Lemina kendisi yapmış gözüküyor. Zira bizimkiler saçma sapan adamlara milyonlar gömecek tıynetteler.Lemina anlaşmasını kim yaptıysa transferden sorumlu şimdilik tek o olsun...
daha gecen yaz euro'da full oynadi.Frankowskiyi bilen yok forumda anladık, sallaiyle falan bir tutulması harbi komik
@Savaş Barış şu adama yine giydirsene
Yokhaklı olduğu her konuda sıçıp batıran ibram 2 gram şerefin varsa istifa edersin
Sallai ve Jelert sezon boyunca toplam kaç asist yaparlar sizse ? Özellikle 3'lu sistemde, kanat bek oynayacak oyuncuların mutlaka orta yapma kabiliyetleri olması lazım.Frankowskinin oynadığı topu Sallai de oynar. Sağ kanada fark yaratacak bir adam alınamıyosa almaya gerek yok. Zaten 3lüye dönüyoruz yeterince adam var oralarda oynayacak. Stoper olmazsa olmaz onu halletmemiz lazım
takık olmamın nedeni fabrizio(ki paralı asker zaten) mention ile takılması öyle geriden geliyor vs diye - kim ulan bu diyorum mesela.Can rts takik samoṣa
Ben polonya maçlarını hiç izlemedim lensten net biliyorumdaha gecen yaz euro'da full oynadi.
Bu eleman e.t den sonra boşa düştütrasnfer konusunda kesinlikle kullanıldığını düşünüyorum yalan yok.
her haltta haber çıkarıyor olması çok kuşkulndırıyor beni özellikle son süreçte.
yönetime sallasa ne olacak yav, onda bile ne yazacağını söylüyordur bile derim.
güya yöneticilr konuşmama kararı alıyor - gene haber çıkıyor o hesaptan.
ya da yönetim demeyeyimde içerideki sağlam birinin beslediği bir hesap diyeyim
ibrahim - bct kombosu gibi ama daha iyi ilişkisi var gibi.
Yönetimde iletişimin İ si yok - tivitter hesaplarıyla uğraşıyoruz yıllardır, alayından nefret eder hale geldim.
Erden timur en azından gömülmüyordu gene üstü kapalıydıda - tansiyonu alıyordu hemen ortamdan.
İboya edit yapmışlar ölcem gülmekten
6 bonservis ✖