Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Risk almadığımız isim kimmiş var mı güzel bir isim mesela.

Her transfer risklidir de, bu kadar çok olumsuz, şüpheli donesi olan, bu kadar ekstra riskli ya da şüpheli biri alınmaz diyorum.

Şu ana kadar stoperde adı geçen isimlerin çoğu makul opsiyonlar gibi duruyordu. Kariyer olarak yükselişte, belli oranda tecrübeli, son dönemde düzenli oynamış, artık bir sonraki hamleyi yapmaya hazır vs vs... ya da en azından kariyerli... Hepsi pahalıydı tabi 15-20m'lar konuşuyordu ama onlara 20m civarı vermek bu adama 7-8m vermekten daha mantıklıydı...

Ha mesela o Empoli'deki Gürcü de içime sinmedi benim. Yarım sezon Empoli'de oynamış Gürcistan'dan ayrıldıktan sonra, bence yetersizdi.

yarın ola hayrola - iyi nöbetler

ssstwitter (2).gif
dursun istifa (1).gif

Adım kadar eminim şu an Cuesta'ya gelen tepkilerden dolayı harıl harıl 22 yaş altı rastgele defanslara teklif yapıyorlardır bizimkiler.

Ob mi transfere taş koymaya algı kastırdı diyorsun yok canım sanmam
Süreç net onu gösteriyo verdikleri manipülatif rakamlara baksana

İsteseydi-o yalan rakamlar yazılırmıydı

İstemeyince taraftar fazla baskı yapmasın diye fazla rakam verip beklenti azaltmaya çalışmışlar

Dünya üstünde kaç takım bizim gibi anlaşmadan oyuncusunu gönderir acaba. Bari nelson kalsaydı kazanmaya çalışsaydınız herifi. Alacağın ondan daha kötü olacak

Kıçından atıyordu rakamları, hak etti.
Kıçından attığı bir rakam yok. Muhtemelen Shabab ile anlaştığı şartları Lemina'nın bizden de istediği şartlar sandı. Samiyen'de ilk başta 3.5 yıl sözleşme falan demişti çünkü hatta maaş olarakta 3 milyon deniyordu. Lemina burada GS'de oynamak için isteklerini düşürmüş belli ki onu düşünememiş Tansel.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt