Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyse ya uyku basti, iyi geceler:

1000006793.webp

Sevilladaki eleman ile Leipzig,Lizbon,r.madrid,m.united ilgilenmiş.
Edit: 20 milyon Euro serbest kalma maddesi varmış.

bu boyda bir adam aliyorsak pire gibi olmali.

okan hoca lig maratonunda ne kadar iyi hocaysa oyuncu seciminde de bir o kadar kotu maalesef.

bu cuesta apo yerine oynar. apo kımıldayamıyor bu adam pire gibi. solda da rahat duruyor. ztn davinsonla olan konumlanmaları gereği de solda oynaması daha naturel olur. belki jakobs ölmediyse o sol stopere geçer salt. kaan-davidson-cuesta oluruz
Üstad bence kaan ve apo'nun 3 lüde sağ ve sol stoper oynamaları sakıncalı çünkü orada hız gerekli. bence ikisi de orta stopere uygun sadece bu halleriyle

Bu mu şimdi heyetimiz

Üstüne bir de bek gelirse 14 yabancı oluyoz. Ya Icardi'yi dondurcaz ya da Yusuf Demir dehlenecek

Screenshot_20250206_042627_Samsung Internet.webp

atılan topa yetişmek

pleymeking

Uzun topta karşılama hatası:

Uzun topta arkaya kaçırma:

Biraz soru işareti bir hamleyle kademe olmasa yenecek potansiyel bir çalım ve üstüne biraz şaşkın bir sekans:

Biraz gereksiz geriye vurulan bir kafa:

Arkasına atılan ve kaleciye bırakılan riskli bir top:

Önce kritik bir top kaybı, sonra telafi ediş:

Cuesta gözden düşmekte olan bir oyuncuya benziyor. Bu adamı 5.5 sene önce almışlar. Beklenen potansiyele ulaşmamış. Aldıkları rakamdan fazlasını vermek risk.

Bu oynadığı maçla ilgili bir yazı

Ben çok iyi hatırlıyorum bu herifi analiz etmiştim gelmeden sami de bilir bi ton eksisini yazmıştım 2 sayfa falandı analiz

Mesela taylanın 2021de prime jorginho gibi oynadığı bi süreç var rizeye depte gol attığı,o maç sonu baksan onla ilgili de methiyeler düzmüşümdür ama taylan rezalet bir topçudur

Gelmeden oyuncuyla ilgili görüş bildirip de çuvalladığım var mı bilmiyorum belki 1-2 tanedir

Kank anlamadigim durum senin beklentin niye yüksekmiş peki 😂😂😂 ilk maçından sonraki yorumun
Screenshot_2025-02-06-06-41-22-761_com.android.chrome.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt