Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.234
- 12.978
- 2.658
Neyse ya uyku basti, iyi geceler:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üstad bence kaan ve apo'nun 3 lüde sağ ve sol stoper oynamaları sakıncalı çünkü orada hız gerekli. bence ikisi de orta stopere uygun sadece bu halleriylebu cuesta apo yerine oynar. apo kımıldayamıyor bu adam pire gibi. solda da rahat duruyor. ztn davinsonla olan konumlanmaları gereği de solda oynaması daha naturel olur. belki jakobs ölmediyse o sol stopere geçer salt. kaan-davidson-cuesta oluruz
Tete 25m euroydu bize geldigindeNelsson 14m piyasa değeri
Cuesta 5m piyasa değeri
Çöp transfermarkt ne kadar yanılıyor olabilir?
atılan topa yetişmek
pleymeking
bulunduğu yöreye şişirilen toplar
kafa vuruyor
fiziki çatışma
geri pasta hafif sıçıyor ama telafi
top geliyor ama üstünden geçior
bu kdr
Daha hızlı benim gördüğümAtletizm konusunda Davinson üstad ile benzer hızlarda imiş
brazilya duzeyınde rakibimiz olmadıgı icin bu macın bi önemı yokBen de bunları yapıp yolladım, sen yapmışsın önceden
Bu oynadığı maçla ilgili bir yazı
Ben çok iyi hatırlıyorum bu herifi analiz etmiştim gelmeden sami de bilir bi ton eksisini yazmıştım 2 sayfa falandı analiz
Mesela taylanın 2021de prime jorginho gibi oynadığı bi süreç var rizeye depte gol attığı,o maç sonu baksan onla ilgili de methiyeler düzmüşümdür ama taylan rezalet bir topçudur
Gelmeden oyuncuyla ilgili görüş bildirip de çuvalladığım var mı bilmiyorum belki 1-2 tanedir
stoper beklentisini hava toplarında iyi olmasına kim indirgedi?
hava topu hakimiyeti en iyi olan stoper nelssondu zaten
bizim hava topu ile problemimiz torreiranın boyu
Kabiz futbolSara-Torreira-Lemina ayndi anda oynamali