Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaş 25 milli international topçu normal para bizim takım 3 5 milyonluk stoper oynatacak durumda değil

adam normarlde 3-5milyonlul zaten. Dönem kapandiktan sonra istedigin icin 8e birakiyorlar

Nelsonda 27yasinda international di. 500bine kiraladik

Bunu da ayni sartlarda alsak tepkiler 50% azalir

Senin anlamak istemedigin bu

Cuesta ligde yedek olacak belli oldu.

Avrupa listesinde

Sallai / Transfer (bek alırsak)
Lemina
Morata

Istifa tagı açılmadı mı hala?

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Abi niye yangın yaptınız ki onu anlamadım, tutturmuşsunuz bir stoperlerin arkasına top atılıyor niye kısa alıyorsunuz diye. Hayır arkaya top atılıyor diye 2 metre 2 tane hantal stoper indirseydik mutlu mu olacaktınız.
Arkaya atılanı süpürmesi için hızlı adam lazım.

Nelsson istenmeme sebebi defansa gömülmesi ve geri koşarken ağır kalması.

Adam oyun planımı değiştirmeyeceğim dedi ne olmalı taraftar istiyor diye nelsson clone bir herif alınıp ekstra boş muhabbet mi çevirmeliydik.

Tutar tutmaz orasında değilim adam geçen aylarda küsküyü verip ne oynayacağımızı bilmiyorsunuz dedi.

Aldırdığı herifler sıçarsa şampiyonluk gelse bile hesabını soracaksın bu kadar basit.
Arkaya top atılması kısalıkla ilgili değil hızla ilgili bi problem. 1 tane uzun stoper istenmesinin sebebi defansımızın fazla hava topu mücadelesi kaybetmesi. Apo ve kaan hem arkaya atılan topta ağırlar hem de hava toplarında yeterince iyi değiller artık

Muslera/Günay

Cuesta/Metehan/Lemina ----Sanchez/Kaan ----Apokerim/Berkan**

Torreira/Berkan/Efe ---- Lemina/Sara/Eyüp

Frankowski /Jelert --------- Sara /Mertens/Kutucu/Gökdeniz Gürpüz --------BAY / Jelert

Osimhen/Mertens ---- Morata/Kutucu
Sakatları dahil etmedim. ilk 11 değil verim vereceğini düşündüğüm şekilde doldurdum.

Abi niye yangın yaptınız ki onu anlamadım, tutturmuşsunuz bir stoperlerin arkasına top atılıyor niye kısa alıyorsunuz diye. Hayır arkaya top atılıyor diye 2 metre 2 tane hantal stoper indirseydik mutlu mu olacaktınız.
Arkaya atılanı süpürmesi için hızlı adam lazım.

Nelsson istenmeme sebebi defansa gömülmesi ve geri koşarken ağır kalması.

Adam oyun planımı değiştirmeyeceğim dedi ne olmalı taraftar istiyor diye nelsson clone bir herif alınıp ekstra boş muhabbet mi çevirmeliydik.

Tutar tutmaz orasında değilim adam geçen aylarda küsküyü verip ne oynayacağımızı bilmiyorsunuz dedi.

Aldırdığı herifler sıçarsa şampiyonluk gelse bile hesabını soracaksın bu kadar basit.
Olm hoca transferi degil ki bu israrla istese mantiksiz bile gelse tamam dersin bi noktada. 1 aydir 100 adama teklif yaptilar simdi bir tek bu alinabiliyor diye bu aliniyor yani oyuna uygun falan diye degil

Anadolu takımlarının bize karşı gol bulma yöntemi yandan açılan ortalar hava topları biz de gidip kısa stoper alıyoruz duran top ve yandan ortalardan gol yemeye devam ederiz yanlış iş yapıldı umarım ağır bir bedeli olmaz bunun

Lemina davinson abdulkerim as stoperler olur
8 milyon verip stoper transfer edeceğiz ve yerine asıl mevkisi orta saha olan bir adamı mı oynatıcaz? Bu fikri ortaya sürerken bana ithaf ettiğin saçmalama düşünceni gözden geçirme şansın olmadı heralde heis

Yaş 25 milli international topçu normal para bizim takım 3 5 milyonluk stoper oynatacak durumda değil
international ama genk te yedek bu şaka da bu kadar. Bu mantıkla samette international onu alsaydık hiç yoktan kafa falan vururdu.
He burada bizim international cuesta milli takımda da son 5 maçtır yedek. Tam bir samet kendisi.

Lemina niye stoper oynuyor? O vakit stoper niye bakiyoruz? Anlamsiz seylerden kacinalim.
stoper gelmezse hoca oraya koyar diye - beklenti ortasaha desteklemesiyken stopere kitlerse Kaan Ayhan tarzında endişesi

şahsen ben lemina tor ile sara'nın o arkasında o ikili varken sonunda ofansif olarak oynaması gerektiğini düşünüyorum. Norwich'te öyle oynuyordu baktığıma göre.

Çer çöp bir adam alınacağına Avrupa listesi için hiç almayalım lig için zaman var daha en azından, biraz akıllanıp doğru isimleri zorlayalım.
- maçlık Avrupa macerası için [emoji[emoji6]] m+ m maaş bağlayıp sonra göndermek için [emoji[emoji6][emoji6]] takla atıcaz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hafta sonu için bile üçlü stoper yok takımda.

Kaan
Sanchez
Metehan

Var elde. Birine bir şey olsa sistem değiştirmek zorundasın bence ondan.
yok reis hafta sonu 3lü oynayacağımızı falan sanmıyorum onun için transfer mi bitirilir. bunlar avrupa için zorladı, dün 5-6 isme teklif çıktı son dakika haberleri avrupada paso, son gün saldırdılar olmayınca en son bunu getirdiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt