- 12 Temmuz 2009
- 60.772
- 24.135
- 2.968
RaporladimJUANLUUUUUUUUUUUUUUUU
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
RaporladimJUANLUUUUUUUUUUUUUUUU
InsallahBu gece avrupa listeleri veriliyor dimi ?
Leminayi da sağ stoper yapacak okadar eminimki artikbaba vardı Okan gönderdi, Angelino dün açtığı her orta tehlike yarattı. Okan elindeki malzemeyi neden aldığını da kulllanmasını da bilmiyor.
RetsarayTeklifsaray
Falcao bitiğinden cagne malından kurtuluyoruz mısırın kralı yeni ronaldo nazario geliyo diye hypelayınca herkes beklentim arştaydı da izleyince öyle biri olmadığını söyledimKank anlamadigim durum senin beklentin niye yüksekmiş pekiilk maçından sonraki yorumun
Ekli dosyayı görüntüle 278511
Sen bari yapma ihtiyar.Leminayi da sağ stoper yapacak okadar eminimki artik
Ne yapmiyim olacagi o. Farukcum iş oraya gidiyorSen bari yapma ihtiyar.
Kac yasindasin sana ihtiyar diyorlar, benim agzima da alistirdilar kusura bakmaLeminayi da sağ stoper yapacak okadar eminimki artik
Göztepe yönetimi organizasyonu > bizimkilerBizim yönetim fırsat olayını çok yanlış anlıyor ya. Eksiklerini alırsın 1 tane kontenjan bırakırsın orayada moratayı indirirsin dersin fırsat transferi moratayla kapattık. Arkadaş 4 mevkiye fırsat transferi beklenirmi başka böyle yönetilen kulüp varmıdır?
abi bütçeyi eriten bir yönetim, yetenekleri körelten bir hoca.Leminayi da sağ stoper yapacak okadar eminimki artik
Benim yaşım hakkında çeşitli söylentiler vardır kaç yaşımda olduğum belli degildirKac yasindasin sana ihtiyar diyorlar, benim agzima da alistirdilar kusura bakma