Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim.yönetim paramiz var istedigimizi aliriz saniyor. Yaw kim elindeki iyi oyuncuyu devre arasi birakir??? Paran varda kafa calismiyor iste

Birtane daha saçmalık kaldı groskoerius gibi transferin arada kalıp iptal olması. Onuda becerir bunlar

Kank anlamadigim durum senin beklentin niye yüksekmiş peki 😂😂😂 ilk maçından sonraki yorumun
Ekli dosyayı görüntüle 278511
Falcao bitiğinden cagne malından kurtuluyoruz mısırın kralı yeni ronaldo nazario geliyo diye hypelayınca herkes beklentim arştaydı da izleyince öyle biri olmadığını söyledim

İyi oynadığı maça yaptığım yorumu baz almışsın oyuncu gelmeden nasıldırdan bahsediyorum ben

Bizim yönetim fırsat olayını çok yanlış anlıyor ya. Eksiklerini alırsın 1 tane kontenjan bırakırsın orayada moratayı indirirsin dersin fırsat transferi moratayla kapattık. Arkadaş 4 mevkiye fırsat transferi beklenirmi başka böyle yönetilen kulüp varmıdır?

Ben artık çok rahatım transfer döneminde.

Ne hoca ne istediğini biliyor, ne yöneticiler doğru adama doğru fiyata anlaşabiliyor.

O yüzden alışmaya bakın.

Sürpriz olursa seviniriz.

Bizim yönetim fırsat olayını çok yanlış anlıyor ya. Eksiklerini alırsın 1 tane kontenjan bırakırsın orayada moratayı indirirsin dersin fırsat transferi moratayla kapattık. Arkadaş 4 mevkiye fırsat transferi beklenirmi başka böyle yönetilen kulüp varmıdır?
Göztepe yönetimi organizasyonu > bizimkiler

Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde mücadele edecek ekipler kadro listelerini 6 Şubat'ı 7 Şubat'a bağlayan gece saat 01.00'e kadar iletecek.

Son 12 saat.

Zaman daralıyor.

Juanlu Sanchez için satın alma opsiyonlu kiralık olarak Sevilla’ya yapılan ilk teklif olumsuz oldu. İkinci bir teklif yapılacak.

Lens forması giyen Frankowski için de şuan olumlu bir durum yok. Oyuncu için istenen rakamlar yüksek bulundu. (Volkan Kılıç)

Mete kaan sançez apo

4 stoper var ve aralarında en çok aksayan abdül ama gidip sağ stoper alıyosun onu kesmemek için

Leminayı toreirayı kesmemek için veto ediyosun,gelmesine engel olamayınca medyadaki maşalarına lemina stoper oynayabiliri işliyosun

Vallahi de billahi de bu adam gaflet delalet ve zaruret içindedir yollayın başakşehirine seviyesi orası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt