- 10 Mart 2013
- 121.627
- 158.432
- 5.068
UnuttumDolph nerde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
UnuttumDolph nerde
Skrinar carlos gibi cesetlere bu kdr itiraz yoktu![]()
doğru görünüyor renktascopa america da en iyi 11e seçilmiş diyorlar doğru mu
![]()
O çocuğu çok takip eden takım var . 20 milyon Euro serbest kalma maddesi varmış bir yerde okumuştum.Daha dun 33 yasindaki Mata icin 8 milyona cikan bir ekip bugun gider Sevilla'dan 21 yasindaki Sanchez icin 10 verir mesela. Gerci bizdekilerden artik bu saatten sonra mantik beklemiyorum.
bu çok saçmasapan negatif bir durum değil mi yaGalatasaraylı yetkililer, sosyal medyadaki tepkilere rağmen kararını değiştirmedi.
Ancak oyuncuyu karşılamada oluşacak olumsuz atmosferi dikkate alarak Carlos Cuesta’yı gizlice İstanbul’a getirdi. (Mehmet Özcan)
Barış ve yunuslamı üçlü oynanacak.Bu stoperlerlemi üçlü oynanacak.İki birbirine benzer forvetlemı üçlü oynanacak.40 yaşında mertenslemi üçlü oynanacak..
köyü Takım savunması ve sahaya yayılışı saymıyorum bile..
Budur...önünden yesinler cuestanin fblilerCopa America finalisti Kolombiya milli takımının stoperi Carlos Cuesta Galatasaray’ımıza hayırlı olsun
hepsine cevap veriyorumBarış ve yunuslamı üçlü oynanacak.Bu stoperlerlemi üçlü oynanacak.İki birbirine benzer forvetlemı üçlü oynanacak.40 yaşında mertenslemi üçlü oynanacak..
köyü Takım savunması ve sahaya yayılışı saymıyorum bile..
Sergen yine masturbate işini iyi yapıyorsun. Bravo.25 yaşında,5 sene takımın as oyuncusu olmuş ve kolombiya milli takımı stoperindense kalçası rahmine girmiş skrniar ve boks yaparken boks hocasina asik olan gay carlos alınmalıydı tabi
Frankowski olacaksa şu vaziyete OK im maliyet vs hesabı düşünmeden.Muslera/GünaySakatları dahil etmedim. ilk 11 değil verim vereceğini düşündüğüm şekilde doldurdum.
Cuesta/Metehan/Lemina ----Sanchez/Kaan ----Apokerim/Berkan**
Torreira/Berkan/Efe ---- Lemina/Sara/Eyüp
Frankowski /Jelert --------- Sara /Mertens/Kutucu/Gökdeniz Gürpüz --------BAY / Jelert
Osimhen/Mertens ---- Morata/Kutucu