Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaraylı yetkililer, sosyal medyadaki tepkilere rağmen kararını değiştirmedi.

Ancak oyuncuyu karşılamada oluşacak olumsuz atmosferi dikkate alarak Carlos Cuesta’yı gizlice İstanbul’a getirdi. (Mehmet Özcan)

copa america da en iyi 11e seçilmiş diyorlar doğru mu

GjGOxmIXMAI8q0H

Barış ve yunuslamı üçlü oynanacak.Bu stoperlerlemi üçlü oynanacak.İki birbirine benzer forvetlemı üçlü oynanacak.40 yaşında mertenslemi üçlü oynanacak..
köyü Takım savunması ve sahaya yayılışı saymıyorum bile..

Daha dun 33 yasindaki Mata icin 8 milyona cikan bir ekip bugun gider Sevilla'dan 21 yasindaki Sanchez icin 10 verir mesela. Gerci bizdekilerden artik bu saatten sonra mantik beklemiyorum.
O çocuğu çok takip eden takım var . 20 milyon Euro serbest kalma maddesi varmış bir yerde okumuştum.

Galatasaraylı yetkililer, sosyal medyadaki tepkilere rağmen kararını değiştirmedi.

Ancak oyuncuyu karşılamada oluşacak olumsuz atmosferi dikkate alarak Carlos Cuesta’yı gizlice İstanbul’a getirdi. (Mehmet Özcan)
bu çok saçmasapan negatif bir durum değil mi ya

Hoca bu denklemin neresinde mesela ..

ulan yönetim...gene şaşırtmıyor

25 yaşında,5 sene takımın as oyuncusu olmuş ve kolombiya milli takımı stoperindense kalçası rahmine girmiş skrniar ve boks yaparken boks hocasina asik olan gay carlos alınmalıydı tabi
Sergen yine masturbate işini iyi yapıyorsun. Bravo.

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera/Günay

Cuesta/Metehan/Lemina ----Sanchez/Kaan ----Apokerim/Berkan**

Torreira/Berkan/Efe ---- Lemina/Sara/Eyüp

Frankowski /Jelert --------- Sara /Mertens/Kutucu/Gökdeniz Gürpüz --------BAY / Jelert

Osimhen/Mertens ---- Morata/Kutucu
Sakatları dahil etmedim. ilk 11 değil verim vereceğini düşündüğüm şekilde doldurdum.
Frankowski olacaksa şu vaziyete OK im maliyet vs hesabı düşünmeden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt