Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Screenshot_20260203_120325_com_google_android_youtube_MainActivity_edit_738926575101141.webp

Dursun Özbek alarmı kapatıp uyuyakalmis, yeni toplantı saati set edecekler

Betis’in stoperi istemişiz Beşiktaş ile beraber. Olmamış.

Locatelli - Thuram - Mc Kennie

Ben hep atletico gelse iyi diyordum .. Bizim su 3 luye karsi gercekten sansimiz yok .. Atleticonun daha iyi olmasi birsey degistirmez Juve bize ters gelecek bir takim ..
İsin komik yani Mc Kennie ismi bizle 2 yil once aniliyordu herif 25 yasindaydi surada bir avuc adam istemistik sadece millet cop cekiyordu :)

Dün dış basında Evan Ferguson kiralık olarak GS’ye hazırlanıyor haberi çıkmış. Burada da sene sonu için adı geçiyor diye çıkmıştı.

Fener parayı oulai'e sıkar mı acaba Kante iptal sanırım başka adamda yok piyasa da

para suyunu çekmiş 10 milyon verecek durumu yok bunların belli. o zaman parasına bakmayacağız elit oyuncu filan karıştırmayacaklardı

Milyonlarca taraftarı delirtmeden bi cacık yapmıyorlar yaptıklarıda son gün ele ne gelirse.Taraftara poşet giydirirler ne kötü bir yönetim bu yav.

Bak fenerin orta sahada 5 topçu var hala oulai kante maestroya zorluyorlar . Şaka gibi takım bu fener. Ya da biz şaka gibiyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt