Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yav madem yapabiliyoruz İcardi’nin gitmediği senaryoda BAY’da forvet yedeği bir tane sol stoper ya da sağ bek yedeği al. 21 yaşında Evan Ferguson iyidir kötüdür o ayrı da İcardi’nin gitmediği yerde süre bulacak mı saçmasapan iş

1770110979403.webp

Yav madem yapabiliyoruz İcardi’nin gitmediği senaryoda BAY’da forvet yedeği bir tane sol stoper ya da sağ bek yedeği al. 21 yaşında Evan Ferguson iyidir kötüdür o ayrı da İcardi’nin gitmediği yerde süre bulacak mı saçmasapan iş

gel lannnnn

3 subat oldu 2 gun kaldi elit oyuncu sampiyonlar liginde oynayan oyuncu zamanimiz var diye diye bugune getirdiniz.2 hafta sonra Juventus maci var.Tebrik ediyorum umarim tez zamanda giderdiniz adam gibi vizyonlu yonetim gelir.

Yönetim hala abuk sabuk adamlarla uğraşıyor. Gidin hakan Çalhanoğlu'nu alın gelin. Oyun kurmaksa yapar, pas desen 40 metreye ayağa atar, tempo desen İtalya gibi bir ligte en iyi oyuncular arasında kendine yer buluyor. Bize devre arası deneme değil, ne vereceği kesin olan oyuncular lazim

nagihan + ugarte en iyi seçenek olurdu
portekizliyi eğitecek ve sabır gösterilecek bir ortam yok bizim takımda. İlk hatasında kulübede çürümeye bırakır t.d.

Fbnin orta saha aşkı mı büyük yoksa Okan hocamın orta saha düşmanlığı mı?
Aslında düşmanlığı yok herkese bir şeyler vaad etmek zorundaymış gibi bir adam olmasının sıkıntısını yaşıyor, her oyuncuyla arkadaş gibi olursan böyle oluyor işte. Hala herkesin süre almasını düşünen bir adam, süre almayanlarada borcu olduğunu falan sanıyor kaan'a ahmede jest falan yapıyor ilkay'a city maçında jest. Birileri gelirde elimdekilere süre veremem diye ödü kopuyor. öyle bir ilişki kurmuşki oyuncularla oynamayan adam göt göbek salıp kulübe trip atabiliyor. Musabanın arkasında kedi gibi oturan kerem varya bunun içinden geçerdi burada. Tripler of pof çekmeler neler neler görürdük.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt