- 16 Haziran 2010
- 204.331
- 156.497
- 6.838
En Nesyri'nin Al Ittihad'a gitmesi iptal oldu. (A Spor)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
CB diyince Winning Eleven’daki CB gibi düşündüm doğru merkez os imişBenim bildiğim orta saha bu adam epey de teknik bir herif
Bunlar kadıköy'de El Nesri ıslık şov yaparlarEn Nesyri'nin Al Ittihad'a gitmesi iptal oldu. (A Spor)

En Nesyri'nin Al Ittihad'a gitmesi iptal oldu. (A Spor)
Takımla vedalaşan Nesyri yarın tesise gelince ne makara döner
Buna katılmıyorum çok. Okan Hoca Crivelli ve bitik Demba Ba ile bile iyi işler yapmıştı. Bitik adam olmadığı sürece verim almıyor diyemem.Brighton yunan genç forveti falan parlatmaya başladı. Ferguson'un üstünü çizdiler.
Sezon sonu yedek forvet için alınabilir çokta iyi olur. Elamanda Harry Kane potansiyeli var ama doğru hoca ile çalışıp işlenmesi lazım.
Okan'ın bunu yapabilir mi tabi ki hayır...
Chedjou sakardı, evet. Ama Davinson ve Singo'nun Chedjou kadar sakar olduklarına katılmıyorum. Chedjou yanındaki adama bile doğru dürüst pas veremiyordu çoğu zaman. Davinson ve Singo'nun pas tekniği bir savunma oyuncusuna göre hiçte fena değil. Ha, koca Galatasaray bir tane orta saha bulamayıp da, savunmacılarını orta sahada oynatmak zorunda kalmalı mı? Kesinlikle hayır. Bunlar en kötü ihtimalde oynasalar ne olur? Oynamadan bilemeyiz.
İyiydi de Ched’in konsantrasyon problemi vardı ağır derece.Bence Chedjounun ayaklari bu 2 isimden de net daha iyiydi
Asensio nun kalitesini ayri bir tarafa koyarsak Asensio da cok skorer bir oyuncu degil kolay takimlara karsi rahat buyuk maclarda yok.10 numara Asprillayi aldikta bu adamin skor katkisi cok dusuk eski takimlarinda. Dun Asensio ipten aldi sikecileri. Asprilladanin sut teknigi Asensionun ceyregi kadar var mi emin degilim. Cok yanlis profil ucuz diye oyuncu aliyoruz verecegi katkiya bakmadan.
Onlar genç oyuncu değil ve belli potansiyele ulaşmış adamlardı. Benim burada bahsettiğim oyuncuyu geliştirmek seviye atlatmak.Buna katılmıyorum çok. Okan Hoca Crivelli ve bitik Demba Ba ile bile iyi işler yapmıştı. Bitik adam olmadığı sürece verim almıyor diyemem.
Ben de öyle düşünürdüm normalde de para sıkıntıları yokKeske nesrin - kante takasi olsaydi...Hiyarlar asrin kazigini yiyecekti 35 yasindaki adama 2.5 yillik 40 milyon bayilmis olacaklardi