- 4 Ağustos 2009
- 91.023
- 72.448
- 5.358
Yazin gene verirler. Biz bu sene hayirlisiyla sampiyon olalim.Keske nesrin - kante takasi olsaydi...Hiyarlar asrin kazigini yiyecekti 35 yasindaki adama 2.5 yillik 40 milyon bayilmis olacaklardi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yazin gene verirler. Biz bu sene hayirlisiyla sampiyon olalim.Keske nesrin - kante takasi olsaydi...Hiyarlar asrin kazigini yiyecekti 35 yasindaki adama 2.5 yillik 40 milyon bayilmis olacaklardi
yavBayılıyorum bu hatuna
divan kurulundan korkup para harcamak istemeyen başkan ve kaan ayhan yedek olarak orda da oynar diye düşünen bir teknik direktörümüz var çünküfebe lookmanla kanteyi alsaydi sampiyon olurdu. Ama bizimkiler hala uyuyor
Alan takil kaça almış acaba.Tüh nasıl alamadık
Para sorun mu yav, limit yok ffp yok hicbirsey yok. Az bile, harcadiklari umurlarinda degil. En azindan lookman kante gibilerini alip güclenemediler.
Keşke bu postun alnı olsa da öpsemdivan kurulundan korkup para harcamak istemeyen başkan ve kaan ayhan yedek olarak orda da oynar diye düşünen bir teknik direktörümüz var çünkü
Altyapıdan çıkardılar hocam kendi oyuncularıAlan takil kaça almış acaba.
yutupNerde izledin
Boey'de kendini özel antrenörle geliştirdi tıpkı BAY gibi.Onlar genç oyuncu değil ve belli potansiyele ulaşmış adamlardı. Benim burada bahsettiğim oyuncuyu geliştirmek seviye atlatmak.
4 yıl içinde Boey ve Barış dışında hiçbir oyuncuya bana göre ileri götüremedi.
Boey'in nasıl takımda kaldığı da ortada yani şans eseri...
Barış'ta özel antrenör ile falan çalışıp fiziksel anlamda kendini ilerletti Okan'ın çok büyük etkisi olduğunun sanmıyorum.
Sallai, Boey, Barış gibi adamların parlamasının da sebebi tamamen bence oynattığı rulet futbolla alakalı.
10 numara Asprillayi aldikta bu adamin skor katkisi cok dusuk eski takimlarinda. Dun Asensio ipten aldi sikecileri. Asprilladanin sut teknigi Asensionun ceyregi kadar var mi emin degilim. Cok yanlis profil ucuz diye oyuncu aliyoruz verecegi katkiya bakmadan.
Jacquet 72 m euro liverpool listeden bir adam daha gitti. Alan takima helal olsun
Sanmam burdan yine olabilir de mateta yada nunez alabilirler anca sadece olmazsa eğerKante gelmiyor, bakalim Fener simdi parayi kime gomecek
Altyapıdan çıkardılar hocam kendi oyuncuları
Kaan hiç bir bölgenin rotasyonu olamaz aslına bakarsan. Hatta full zarar verdi
Brighton yunan genç forveti falan parlatmaya başladı. Belli ki Ferguson'un üstünü çizdiler.
Sezon sonu yedek forvet için alınabilir çokta iyi olur. Elemanda Harry Kane potansiyeli var ama doğru hoca ile çalışıp işlenmesi lazım.
Okan bunu yapabilir mi tabi ki hayır...