Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onlar genç oyuncu değil ve belli potansiyele ulaşmış adamlardı. Benim burada bahsettiğim oyuncuyu geliştirmek seviye atlatmak.

4 yıl içinde Boey ve Barış dışında hiçbir oyuncuya bana göre ileri götüremedi.

Boey'in nasıl takımda kaldığı da ortada yani şans eseri...

Barış'ta özel antrenör ile falan çalışıp fiziksel anlamda kendini ilerletti Okan'ın çok büyük etkisi olduğunun sanmıyorum.

Sallai, Boey, Barış gibi adamların parlamasının da sebebi tamamen bence oynattığı rulet futbolla alakalı.
Boey'de kendini özel antrenörle geliştirdi tıpkı BAY gibi.
Özetle söz konusu adamın kimseyi geliştirdiği falan yok.
En büyük özelliği, dünya çapında kalitesi kanıtlanmış birkaç oyuncu üzerinden elde edilen başarıları kendine tahvil etmek.

10 numara Asprillayi aldikta bu adamin skor katkisi cok dusuk eski takimlarinda. Dun Asensio ipten aldi sikecileri. Asprilladanin sut teknigi Asensionun ceyregi kadar var mi emin degilim. Cok yanlis profil ucuz diye oyuncu aliyoruz verecegi katkiya bakmadan.

Renktaş şu profil meselesine çok takılıyoruz. Önce oyuncunun genel kalitesine bakılması lazım. Yakın kalitedeki oyuncuların profilleri karşılaştırılır. Arada uçurum varsa profile bakılmaz, genel kaliteye bakılır.

Brighton yunan genç forveti falan parlatmaya başladı. Belli ki Ferguson'un üstünü çizdiler.

Sezon sonu yedek forvet için alınabilir çokta iyi olur. Elemanda Harry Kane potansiyeli var ama doğru hoca ile çalışıp işlenmesi lazım.

Okan bunu yapabilir mi tabi ki hayır...

yalnız okan buruk hiçbir şey değilse bile bir santrafor parlatma uzmanı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt